Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
Vese betegségei

 

Lelki okok:

A vese mint páros szerv is a párkapcsolat szimbóluma. Vagy azért beteg a vesénk, mert a magány megkérgesít, vagy azért, mert a párunkkal vívott érzelmi csaták hordalékai zárják el a folyadékkeringés normális útját. A legtöbb vesebeteg ember elhiszi, hogy problémáit a partnerének - vagy a „külvilágnak” - köszönheti, mert nem ismeri fel saját tükörképét a másikban. Ha ez a tévedés szomatizálódik, a vese létfontosságú tápanyagokat enged át a szűrőberendezésén, és a szervezet ugyanúgy nem képes felismerni a számára fontos anyagokat, ahogy a psziché sem ismeri el sajátjának a problémát.

Veszekedéseink egyfajta mintázatot hordoznak: akkor is kirobbannának, ha hirtelen kettéosztódnánk, hogy saját magunkkal éljünk együtt. Az ilyen gócok olyasmire figyelmeztetnek, ami a saját tudattalanunkban, a Jung által árnyék-énnek nevezett személyiségrészben vannak eltemetve.

Érdekes! A férfiak között több a vesebeteg, valószínűleg azért, mert ők kevésbé törekszenek az eltemetett érzelmeik tudatos feldolgozására, mint a nők.

A vesénél meg kell említeni az ivást is, hiszen amikor az emberek érzelmileg oldódni akarnak, bizalmas közelségbe akarnak kerülni egymással, mindig előveszik a poharat. Az alkoholisták általában nem bírják elviselni azt az énjüket - a saját személyiségük azon arcát -, ami a párkapcsolatban előjön belőlük. Másmilyenek szeretnének lenni, de nem megy nekik.

Veseelégtelenségnél a vese nem képes megfelelően kiszűrni a méreganyagokat a szervezetből. A heveny formánál aktuálisan fellángoló párkapcsolati konfliktusról van szó, a krónikusnál tartósan fennálló frusztrációról. Az urémia - húgyvérűség vagy vesezsugor - következtében szükségessé váló művesekezelés során végeredményben egy gép lesz a társunk, mivel egy hús-vér emberrel nem voltunk hajlandóak építő módon megoldani a problémáinkat. Előfordulhat, hogy nem találjuk meg belső szabadságunkat a párkapcsolaton belül, és ezért kudarcnak értékeljük az egész kapcsolatot. Egy esetleges veseátültetés után másvalaki veséjével az ember talán más színben fogja látni a társát, akit a saját szemszögéből nézve már nem bír elviselni.

A vesegyulladást általában torok- vagy mandulagyulladás, a vesemedence-gyulladást húgyúti fertőzés előzi meg.

Jó tudni! A gyulladás általános jelképe a félelemnek. Ha birtokolni akarjuk a párunkat, óhatatlanul is kialakítjuk magunkban a félelmet attól, hogy elveszítjük őt, illetve megváltozik a kapcsolat. A vesegyulladás vagy a birtoklót figyelmezteti egoista - bár sokszor önfeláldozó álca alá rejtett - téveszméjére, vagy a birtokba vett személyt teszi őszintébbé. Felül kell vizsgálni a hatalmi viszonyokat! Ezek a betegségek sokszor jelentkeznek olyanoknál, akik nem mernek vagy nem akarnak őszintén beszélni a nemiséggel kapcsolatos érzéseikről.

A szex ellen tiltakozó nők a fejfájás és a hüvelygomba után leggyakrabban felfázásba, hólyaghurutba és végső soron vesemedence-gyulladásba menekülnek...

A vese öröklött- és anyagcsere-betegségeinél szinte minden alkalommal a családi és szülői hátteret kell figyelembe venni. Ezek a gyerekkori rendellenességek sokszor a szülők kapcsolatának minőségéről szólnak. Nemritkán a gyermekvárás során adódó aggodalmak, nehézségek, csalódások okozzák, de olyan is előfordul, hogy a gyermek átveszi valamelyik szülő feladatát.

Néha egy vesével is születnek gyerekek, illetőleg már kicsi korukban leáll az egyik veséjük - ez esetben azt élik meg, hogy a szüleik kapcsolatának egyensúlya felborult, az egyik szülő képtelen ellátni a feladatát.

A gyerekkori vesebántalmaknál (is) rendkívül fontos felismerni, hogy nem a gyermek feladata a szülőt boldoggá tenni! A gyermeket feltétel nélkül be kell fogadni, és a lehetőségek függvényében segíteni kell neki. Az élet törvénye nem a viszonzás, hanem a továbbadás. (Persze ettől még a gyereknek illik gondoskodnia idős szüleiről, de ami jót gyerekkorában útravalóul kapott, azt elsősorban a saját gyerekeinek kell továbbadnia.)

A vesekő, a vesehomok és a húgyúti elzáródások mind arra utalnak, hogy réges-rég meg kellett volna szabadulnunk valamilyen kapcsolati traumától, ami akadályozza érzelmeink szabad folyását, személyiségünk fejlődését. A rendellenesen lerakódott vagy megkövesedett érzelmek adnak ily módon jelet magukról. Gyakran a társ iránt érzett, elfojtott indulatok kristályosodnak homokká vagy kővé.

 

Homok és kövek

Vesekő és vesehomok esetén a probléma gyökere az is lehet, hogy az érintett nem érzi magát elég szeretetre méltónak, illetve nem érzi, hogy megbecsülnék, pedig ő maximálisan kimutatja az érzelmeit. A másik véglet is kövesedést okozhat: amikor valaki kizárja a szeretetet, falat von maga köré, és tudat alatt makacsul ragaszkodik fájdalmas emlékeihez, amiket az idő haraggal telített.

Renol

 

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 15-féle gyógynövényből. Kiszerelés: 30 ml
Kiemelt hatásterületei: vese, húgyhólyag, prosztata, vérnyomás szabályozása, nyirokrendszer, mozgásszervek.

Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket közvetlenül befolyásolják, addig az információs elemek a biorezonancián keresztül közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.

 


A Renol bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettünk ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket speciális technológiával állítjuk elő. Nem tartalmaz tartósítószert vagy alkoholt, sem cukrot, ezért cukorbetegek is használhatják. Vízben, illetőleg szeszben feloldott gyógynövényeket  tartalmaz.

 

A Renol elsősorban a vese, a húgyhólyag, a lép energetikai pályáját, valamint a hármas melegítő ínizomzat pályát és a szívburok oldalágát befolyásolja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek.

 

A vese és a húgyhólyag pályájának elégtelen működéséből eredő tipikus szindrómák: torokgyulladás, magas láz, nyugtalanság, szívfájdalom, hideg lábak, híg orrváladék folyása, orrvérzés, könnyezés, gerincfájdalom, bordafájdalom és egy sor további probléma.

 

Az emberi test szerveit energetikai pályák kötik össze. A szóban forgó pályák osztják el a testben levő energiát, és a test egyes részei között információs csatornaként működnek. Abban az esetben, ha valamelyik szervünk működésében hiba lép fel, az adott szerv energetikai pályáján láncreakció indul, ezáltal a problémák nem csak a sérült szervben jelentkeznek, hanem testünk távolabb eső részeiben is megjelenhetnek. Amennyiben a szerv csupán energetikai szempontból sérült, az információs készítmény a hibát néhány másodpercen belül képes kiküszöbölni. A hiba kiküszöbölésével az adott probléma is megszűnik.

 

A növények, a kristályenergia, valamint a homeopatikus elemek összessége több irányban is pozitívan hat a szervezetre, támogatja a szervezet regeneráló képességének megújulását és a belső harmónia újjáélesztését.

 

Hogyan szabaduljunk meg félelmeinktől?

 

Abban az esetben, ha veseműködésünk károsodást szenvedett, a pszichika területén is gondok jelentkezhetnek: növekszik az ember félelemérzete. Ez különböző fóbiák kialakulásához vezethet: elkezdünk pl. félni a magasságtól, a zárt helyektől stb. A félelemérzet egészen addig elkísér bennünket, amíg veseműködésünk helyre nem áll. Ekkor az ember szinte kivirul, megszabadul a félelemérzettől, és élete örömtelibbé válik.

 

A vese fontos szerepet játszik a test méregtelenítésében. A vese szerv-párja a húgyhólyag. Ennek a két szervnek elsősorban az ásványokkal való gazdálkodás a feladata. A huszadik életév után a veseműködés egyre gyengül, ezért minél több gondoskodást, illetőleg regenerációra való lehetőséget kell biztosítani számára. A veseműködést kis mennyiségű sós élelmiszer fogyasztásával stimulálhatjuk, ezzel szemben nagyobb mennyiségű sós táplálék fogyasztásával ellenkező hatást váltunk ki. A vesében olyan aktív hormonok termelődnek, amelyek a csontvelőben levő vörösvérsejtek képződését irányítják, illetőleg részt vesznek a vérnyomást befolyásoló enzimek képzésében. A limfatikus rendszer hatékonysága is nagyban függ a veseműködéstől, így közvetve a vese felel a vér savas-lúgos egyensúly megtartásáért. Akkor, ha a vér pH szintje a megengedett határ alá esik, egészségünk komoly veszélybe kerül. A szóban forgó egyensúlyi állapotot étkezésünk is befolyásolja. Ezért jó minél több növényi eredetű táplálékot fogyasztani, mert az állati eredetű élelmiszerek terhelik a veseműködést, és ez befolyásolja a vér pH szintjét. Azért, hogy a vesék megfelelő módon elláthassák feladatukat, percenként kb. 1250 ml vérnek kell rajtuk átfolynia. Amennyiben szeretné megkönnyíteni veséjének helyzetét, ne fogyasszon túl sós, édes, erős vagy savanyú, illetőleg vegyszerekkel konzervált ételeket, mert mindettől vesénk nagy erőfeszítések árán tud csak megszabadulni.

 

A vese nagyon érzékeny szerv. Veleszületett energiát tárol, és ha az elvész, meghalunk Ezért jó, ha erősítjük a veseműködést, takarékoskodván a veleszületett energiával.

 

A Renol éterikus olajok speciális elegyét és biológiailag aktív védőanyagokat tartalmaz.

 

Tövises iglice – Anyagcserezavaroknál, vizenyősségnél, reumánál, húgykő és homok esetén, köszvénynél használatos.

 

Seprővirág – Dezinfekciós és vizelethajtó hatással bír. Vesekő és homok, húgyhólyag-gyulladás, prosztata-nagyobbodás, reuma, izületi fájdalom és duzzanatok esetében használatos.

 

Tárkonyüröm – Jódot tartalmaz, javítja az anyagcserét. Érzékeny belek estében használatos. Tonizáló és antiszklerotikus hatású.

 

Fekete bodza – Rutint tartalmaz, amely kedvezően hat az érfalakra, bél –és húgyhólyag-megbetegedéseknél alkalmazható. Pozitívan befolyásolja a kontaktekcémákat, C vitamint tartalmaz.

 

Nagy bojtorján – Reumánál, köszvénynél, krónikus ekcémáknál, emésztőrendszer gyulladásainál és húgykőnél használatos.

 

Sarkantyúka – Olyan természetes antibiotikumot tartalmaz, amely még a legkisebb koncentrációban is 46 féle Staphylococcus törzsre hat. Húgyúti fertőzésekre kiválóan alkalmazható.

 

Fekete ribizli – Támogatja az anyagcserét, magnézium-vegyületeket és B vitamint tartalmaz. Reumánál, húgyúti fertőzéseknél és húgyhólyag-gyulladásnál használatos.

 

Nehézszagú gólyaorr – Alkalmazási lehetőségei: véres vizelet, bélgyulladások, húgykő, vesebetegségek, ideggyulladások, isiász, duzzanatok, ekcémák, terméketlenség.

 

Subás farkasfog – Felgyorsítja az anyagcserét, máj- és vesebetegség, pikkelysömör, ekcémák és allergiák esetében használatos. Stimulálja a mellékveséket.

 

Madárkeserűfű – Köszvény, reuma, hasmenés, ekcémák, hörghurut, vese- és húgyhólyag-megbetegedések esetében használatos. Kiüríti a szervezetből a homokot és az apróbb köveket.

 

Közönséges aranyvessző – Főleg az urológia területén hasznosítható: vesebetegségek, férfi nemi szervek megbetegedésének (prosztata, herék) esetében, fehérjevizelésnél, köszvénynél, reumánál, húgykőnél, duzzanatoknál és gyulladásoknál.

 

Betyárkóró – Felhasználhatósága: köszvény, belső vérzés, húgyhólyag- és vesegyulladás, ekcéma, reuma, megfázás, prosztata problémák, onkológiai megbetegedések.

 

Bajnóca – Felhasználhatósága: reuma, duzzanatok, ekcéma, poliartritisz, húgyhólyag- és vesebetegségek. Gátolja a rothadási bomlást a bélben.

 

Orvosi vasfű – Pozitívan hat a máj, a vese és a lép működésére. Bőrbetegségekre, hörghurutra, valamint a háromhajlatú ideg neuralgiájára használatos.

 

Kisvirágú fűzike – Pozitívan hat az egész urogenitális rendszerre. Vese-, húgyhólyag- és prosztatabetegségekre használatos.

 

A Renol tartalmaz még növényi, ásványi és olajos eredetű információkat, pl. jáspist, moldavitot, fluoritot, ezüstöt stb.

 

Használata:

 

A Renolban található erősen detoxikáló, antioxidációs és regeneráló hatású növényi anyagok összességét és információit nem csupán a megelőzés érdekében lehet felhasználni. Kiválóan alkalmazhatóak ízületi elváltozás (amelyet nehézkes mozgás kísér), köszvény, reuma, arthrósis, gerincfájdalom, szkoliózis, urológiai problémák, húgyúti fertőzések, vesegyulladás, vese- és húgykő, vizelési nehézségek, prosztatagyulladás, a mellékvesék és a limfatikus rendszer elégtelen működése, valamint energiahiány esetében. Nehézfém-mérgezésnél felhasználható a test méregtelenítésére. Lassítja a haj korai őszülését . Pozitívan hat férfi terméketlenég bizonyos fajtáira, jótékony hatása van halláskárosodás, alsó végtagduzzanatok és szemduzzadás esetében. Tekintettel arra, hogy pozitívan befolyásolja a vese és a limfatikus rendszer működését, jelentősen növeli a szervezet immunitását. Méregtelenítő képességének köszönhetően remekül alkalmazható ekcémák, kiütések, akné , valamint a húgyhólyag és a vese elégtelen működéséből adódó magas és alacsony vérnyomás kezelésére. Minden olyan probléma esetén felhasználható, amely az adott energetikai pályák diszharmóniájából ered .

 

Részletesebb információk a Pentagram regeneráció című kiadványban találhatók. Itt részletekbe menően ismertetjük az alapvető energetikai pályákat.

 

A Renol jelentősége a pszichikum szempontjából:

 

A készítményt kedvjavítóként is használhatja. A vesével és a húgyhólyaggal kapcsolatos problémák a pszichikum területén az alábbi tünetekben öltenek testet: félelem, fóbia, depresszió, félénkség, bátortalanság, kétkedés, döntésképtelenség, szégyellőség, nyugtalanság, érzékenység, türelmetlenség, cinizmus, reménytelenség érzése, nemtörődömség, könnyelműség, hiperaktivitás CNS, ellazulás hiánya, a hidegtől való undor. Amennyiben ön gyakran a fent felsorolt jelenségek hatalma alá kerül, az negatívan hat az ön veséjére és húgyhólyagjára. A Renolt a szóban forgó állapotok harmonizálására lehet felhasználni.

 

Javasoljuk az Artrin krémmel való együttes használatát.

 

Regenerációs eljárás és adagolás:

 

Használat előtt a szert alaposan fel kell rázni (kb. 21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a készítmény hatékonyságát.

 

Naponta 3x1 cseppet csepegtessünk, fél órával az étkezés előtt vagy után. Kiskanálra csepegtessen, és közvetlenül fogyassza, esetleg vízzel hígíthatja. A test méregtelenítése érdekében a regenerációs kúra alatt növelje a folyadékfogyasztást.

 

3 csepp naponta = megelőzésre szolgáló adag

 

9 csepp naponta = regenerációs adag

 

Terhesség esetén csak az orvossal történő konzultálás után használjon regenerációs készítményt.

 

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagot, akkut betegségek esetében maximális adagot fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot addig, amíg a rosszabbodás meg nem szűnik, ezután térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert a romlás csak egy visszaható regeneráló folyamatot jelez, amely során előjöhetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció!

 

Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében eleinte az alacsonyabb adagolást javasoljuk, de a kúra megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

 

3 hét használat után tartson 1 hét szünetet.

 

Némely esetben a regenerációhoz elegendő 1 csomag is; azaz egy hónapos adag, beleértve az 1 hetes kihagyást. Komolyabb problémák esetében jó, ha egy következő adaggal folytatja a kúrát.

 

Cukorbetegek is fogyaszthatják.

A hagyományos kínai orvoslás a vese rendellenességeket két fő csoportra osztja.
1. csoport: A túlságosan összehúzódott, görcsös, merev (jang) veseállapot, ami a véráramlás és a vizelés korlátozottságának az okozója. A vese megkeményedett, görcsös állapotának, illetve az összeszorulásának előjelei az álmatlanság, a lidérces álmok, alvás közbeni hánykolódás, forgolódás, és a korai ébredés, amelynek legfőbb oka az szélsőséges jang ételek, tojás, hús, és egyéb állati élelmiszerek, száraz sült tészták, finomított só mértéktelen fogyasztása, valamint a hiperaktivitás és a stressz.
2. csoport: A laza vagy duzzadt (jin) veseállapot, ami nem teszi lehetővé a vér teljes átszűrését, végül túlzott folyadék visszatartáshoz vagy folyadékürítéshez vezethet. A tágult vese előjele a horkolás, az álombeli nyögdécselés, az ágybavizelés, az éjszakai vizelési kényszer és a késői ébredés. Ennek a jin állapotnak az oka a túlzott tej, gyümölcslé, fekete tea, kávé, illetve a déligyümölcsök, cukor, méz és az édességek mértéktelen fogyasztása.
Így a vese és a húgyhólyag rendellenességek fő okozója nagyrészt a tejtermékek, telített zsírokban gazdag állati élelmiszerek, cukortermékek, kemikáliák, serkentőszerek, gyümölcsök, gyümölcslevek és egyéb zsír és nyálkaképző élelmiszerek mértéktelen fogyasztása, ezért minden olyan táplálékot kerüljünk, amely az állapotot tovább rontaná.Ilyenek mégegyszer: a túlzásba vitt sófogyasztás, melynek hatására a sejtek tömege hajlamos megszilárdulni. Csak minimális, természetes, finomítatlan tengeri sót használjunk, viszont egyáltalán ne a finomított asztali sót. ezenkívül kerüljünk minden zsíros és olajos ételt, minden lisztterméket, köztük a fehér kenyeret, kekszet, palacsintát, péksüteményt, minden olyan ételt, gyümölcsöt, mesterséges italt, amelyek a testünk hőmérsékletnél hidegebbek, és minden olyan fűszert, amely élénkítő, vagy aromás ízesítőt és adalékot tartalmaz, mint például a mustár, bors, paprika


 

  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2024 | Counter: 16729 / 29418 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: Vese betegségei - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: