Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
USUI REIKI kezelések

REI = univerzális, egyetemes KI = életerő, energia REIKI = univerzális életenergia
Alapítója: dr. Mikao Usui japán professzor

Sokan hallotunk már a kézrátétellel történő gyógyításról. Bár ez a módszer ősi, és az energiák átadásán alapul, sokan még mindig kételkednek benne.( pedig már a kezelés szó is erről árulkodik nyelvünkben) A REIKI használata során is hasonló módon történik a gyógyítás. A gyógyító ,energiát ad a beteg, vagy rosszul működő testrészeknek. A kezelés során nem saját energiáit adja át, hanem mintegy csatornaként az univerzális energiákat közvetíti.

Gyakran illetik az Isteni energiát az „intelligens” jelzővel. Ez annak köszönhető hogy az energiák pontosan ott hatnak,és olyan mértékben ahol és amennyi szükséges.

A REIKI használata során fontos szerepet kap a szimbólumok használata. Usui mester számára még nem okozott problémát a különböző energiák elkülönítése és fókuszálása, tanítványai számára azonban már nehézséget okozott a feladat, hiszen ők nem maguktól ébredtek rá az energiák jelentőségére, csupán megtanulták azt. Emiatt ma is sok szimbólumot használnak a gyógyítás során, melyek mintegy eszközként segítenek az egyes problémák orvoslásában.

Életszabályok

1. Csak ma, a hála érzése fog eltölteni !
2. Csak ma, felhagyok az aggódással !
3. Csak ma, nyugodt vagyok !
4. Csak ma, becsülettel végzem a dolgomat !
5. Csak ma, szeretni és tisztelni fogok mindent, ami él !

A világon minden energiából van, mi magunk is az energia egy megjelenési formája vagyunk. A REIKI titka abban rejlik hogy a betegség okára hat. Ha a lélek egészséges a testi panaszok is megszünnek.

A REIKI az energiagyógyászat fontos része. Az engergiagyógyászat a testi és spirituális egészség támogatásának tudománya.Az energia gyógyít, az energiarendszerek pedig gyógyulnak.

Alkalmazása: kivétel nélkül minden testi és lelki problémára

Kezelés ára: Teljes test kezelése kb. 1 órát vesz igénybe:  15.000.- Ft

Fej kezelése kb. fél órát vesz igénybe:  8.000.- Ft

Távba:  15.000.- Ft

Kellemes rendelőben meditációs zenével, füstölővel, mécsessel  segítjük az ellazulást és ez által a harmonizálást, gyógyulást.

Hatásai:

A REIKI osztatlan és polazizálatlan ősenergia
Az életet és fejlődést támogató energia
Viszonylagos, saját intelligenciával rendelkezik.
Minden létsíkon hatóképes.
Mindenkit a saját fejlettségi szintjének és igényeinek megfelelően érint meg.
Támogatja a személyiség fejlődését.
Segít a negatív érzelmek feloldásában
Enyhíti a fájdalmat.
Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését.
Elősegíti az önismeretet, kreativitást, intelligenciát.
Fokozza a fizikai és szellemi teljesítőképességet.
Előnyösen befolyásolja az emberi viszonyokat.
Fő célja: az ember fejlődése, harmonizálása. Ezért nevezzük spirituális fejlődési útnak, melynek csupán „ mellékhatása” a test gyógyítása.

 

Reiki energiák mérése:

Az energiák mérhetők termovíziós kamerával, Egely-féle vitalitásmérő készülékkel, biorezonancia elvén működő készülékkel, valamint emberi ráhangolódás által (auradiagnosztika, radiesztéziás mérés)

Kezelés menete:

Nyugodt barátságos rendelőben zavaró ingerek kizárásával történik.
Meditációs zenével, füstölővel, aromamécsessel, gyertyafénnyel segítjük az ellazulást, elmélyülést. Teljes test kezelése kb. egy órát vesz igénybe. Fej kezelése kb. fél órát vesz igénybe 

 

  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2023 | Counter: 23545 / 21246 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: USUI REIKI kezelések - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: