Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
SCIO Biorezonancia

Mi a Biorezonancia? Nélküle nincs élet. Minden anyag, élő szervezet rendelkezik a csak rá jellemző rezgéstartománnyal.   A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A SCIO rendszer a kezelés erősségét, a különböző frekvenciákat automatikusan a páciens igényeihez igazítja. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen. A  SCIO az egyetlen rendszer a világon, amely több mint 50 különböző bioenergetikai – elemző és terápiás eljárást egyesít magába.A kezeléseknek ezt a formáját már világszerte nagyfokú terápiás sikerrel végzik.

A biorezonanciás gyógyító eljárásnak az első lépése a diagnózis felállítása, ami a következőképpen működik: az emberi test sejtjei és szövetei működésük közben sajátos rezgést bocsátanak ki. Kutatások bizonyítják, hogy már sejt szinten is minden biokémiai aktivitást megelőz egy elektromágneses aktivitás. Ezeknek az elektromágneses hullámoknak a mérésével, nagy pontossággal lehet következtetni a szervezetünkben végbemenő élettani folyamatok állapotára. A fejlesztők különböző betegségek, vírusok és baktériumok jelenlétére utaló rezgések ezreit mérték be, aminek segítségével a komputeres diagnózis azonnal felismeri őket. Ezután következhet a sejtek elektromágneses hullámainak áthangolása. Tehát a biorezonanciás terápiának a lényege, hogy ha bármilyen külső hatásra a sejtek hibás utasításokat kapnak, akkor az elváltozás mérhető és idejében helyrehozható. A biorezonancia a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia vagy kioltás jelenségein alapul. Szervezetünk egyes beteg részeinek működése, diszharmonikus rezgéseket bocsát ki, ha ezekre a rezgésekre ellentétes hullámokat bocsátunk, kiolthatjuk őket. A harmonikus hullámok pedig megerősíthetőek, amivel támogathatjuk a sejtek egészséges működését. Ha a sejtek hibás elektromágneses kommunikációját kioltják, akkor a betegség valódi oka szüntethető meg testi szinten. Minden sejttípus más és más frekvencián és intenzitással kommunikál. Csak pontosan megválasztott jelekkel érhetőek el az adott sejtek, a többire egyszerűen nem reagálnak. Ennek köszönhető, hogy a biorezonancia terápia mellékhatásoktól mentes.
 

A sejtek képesek megőrizni az információt a bennük jelenlévő nagymennyiségű vízmolekulák segítségével. Mivel a vízmolekulák a sejten belül óriási variációs lehetőséggel kapcsolódhatnak, ezért igen pontos emlékezetet adnak a sejteknek. Sajnos hosszútávon nem képesek megőrizni az információt, mert a környezeti hatások felülírják őket, ezért szükséges a kezeléseket több alkalommal megismételni. A kezelések alkalmával nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, a terapeuta ránk helyezi a biorezonanciás érzékelőket, jeladókat majd megkezdi a kezelést. A kezelés alatt nyugodtan relaxálhatunk, pihenhetünk. A biorezonanciás eljárással, nagy hatékonysággal gyógyítanak allergiát, bőrbetegséget, immungyengeséget, szenvedélybetegségeket és daganatos megbetegedéseket egyaránt. Nagy segítség a fájdalomcsillapításban, méregtelenítésben és sok egyéb más krónikus betegségben szenvedőknek.

A biorezonanciás készülékek gyártásának két ágazata van. Az egyik terápiás alkalmazásra gyártott diagnózis felállítására is alkalmas rendszerek, a másik az otthoni használatra készített gépek. Ezek nem alkalmasak diagnózis felállítására, de különböző terápiák otthoni elvégzésére igen. Az ilyen készülékekre előre kidolgozott frekvenciatartományokat építenek be, amelyek különböző betegségek esetén segítenek visszaállítani szervezetünk egyensúlyát.


 

Mi történik az állapotfelméréskor:
Ezek az elektromágneses rezgések részt vesznek minden életjelenségben, a testünkben található (biokémiai) és láthatatlan (rezgéseken alapuló) kommunikáció zajlik, ezek együtt határozzák meg az emberi test állapotát, egészségét, betegségét. A rezgéseken alapuló diagnózissal már korai stádiumban, a manifeszt betegségek megjelenése  előtt kimutathatóak az elváltozások, mert az energetikai változások a biorezonanciás eszközökkel mérhetőek. Az első alkalommal elvégzett állapotfelmérés alapján terápiás tervet lehet felépíteni, melynek egy része  a biorezonanciás kezelés, másik része egyéb módszerek alkalmazása az adott esettől függően (életmód- étkezési változtatások, táplálékkiegészítők stb.), melyet egyénre szabottan a beteggel együtt megbeszélve épít fel a természetgyógyász. Célszerű az összes egyéb szedett terméket elhozni és a vizsgálat végén a panelen bemérni annak hatékonyságát, hatását.
A SCIO állapotfelmérés menete:
A kezelések során elektródákon keresztül levezetjük a szervezet rezgéseit.A harmonikus, egészséges rezgéseket változatlanul visszajuttatjuk, erősítve  ezzel  a  gyógyító mechanizmusokat. A diszharmonikusokat, betegséget okozókat megfordítva adja vissza a készülék, ezzel azokat kioltja, vagy annyira meggyengíti, hogy többé már nem zavarja a szervezetet .A kúrák minden esetben célirányosak a beépített biofeedback rendszer miatt nem lehetséges a túl- vagy alulkezelés. A terápia 2 órát vesz igénybe, mely magába foglalja a szervezet sejtszintű állapotfelmérését, majd az adott problémák kezelését is.
Mi alapján méri fel a szervezetet sejtszinten :
A biorezonancia mérő berendezés mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, melyre az válaszol. A páciens szervezetéből érkező válaszokat a bokákra és a csuklókra valamint a homlokra helyezett pántokon, elektródákon keresztül , nagyon érzékeny méréstechnikával működő számítógép a képernyőn megjeleníti és kiértékeli. Ezzel az eljárással a szervezet sejtjeinek komplex működéséről kapunk hiteles információkat. Eszerint aztán az elváltozásokat  kijavítjuk vagy módosítjuk.Egy-egy betegségnek különböző stádiumai vannak. A kezdeti stádiumban a változások molekuláris- majd sejtszinten történnek. Csak később, amikor már a károsodás olyan nagy mértékű hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességet. Ha ebben a stádiumban nem korrigáljuk az elváltozásokat, akkor a betegség tovább mélyül és egyre erősödő formában jelennek meg a már ismert betegségtünetek.Ezért javasolt a sejt szintű állapotfelmérést fél évente megelőzésként is alkalmazni !
A biorezonancia kezelés hatékonysága mind diagnosztikai  mind  terápiás eljárásként bizonyított !
Az egész szervezetet gyógyítjuk nem csak egy szervet. Minden olyan betegségnél vagy tünetegyüttesnél ajánlott, ahol az eddigi vizsgálatok és kezelések nem vezettek eredményre. Teljesen fájdalom- és mellékhatás mentes, bármikor megismételhető.E komplementer medicina a biofizika és informatika eredménye, így akkor is képes hatni, ha nem hisz benne
 A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a NASA kutatásai. Megfigyeléseik szerint az űrállomásokon, ahol nem érvényesül a Föld elektromágneses rezgése, az ott dolgozó emberek szervezetének belső egyensúlya állandóan felborult. Az asztronauták egészségügyi problémáinak megoldásához egy korábbi felfedezés nyújtott segítséget. Ez a felfedezés Winfried Otto Schumann nevéhez fűződik, aki egy a bolygónk belsejéből kifelé áramló rezgést figyelt meg. Ez a földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatásából létrejövő alacsony, 7,8 Hz-es rezgés a földön mindenhol mérhető volt, de nem tulajdonítottak neki nagy figyelmet. Ez a rezgés megegyezik az ébrenlét és az alvás határán lévő emberi agy hullámainak rezgésével. Miután a NASA űrállomásain is létrehozták ezeket az úgynevezett Schumann hullámokat az ott dolgozók egészségi állapota fenntartható lett. Felismerték azonban annak is a lehetőségét, hogy az asztronauták elektromágneses rezgéseinek mérésével felügyelni tudják az egészségügyi állapotukat, és ha szükséges a rezgéseik áthangolásával gyógyítani is képesek őket nagy távolságból. A NASA figyelmének köszönhetően megindult a biorezonancia terápia gyors fejlődése.
 
Ismerje meg a XXI.század modern gyógyszer- és vegyszerektől mentes módszerét!  A gyógyításban új korszak kezdődött!
 
Kinek  ajánlott  a SCIO Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés ?
Prevencióként mindenkinek fél évente (újszülöttől az idős korig) A  teljesség igénye nélkül többek között az alábbi problémáknál:
 

A teljes 1,5 órás  bemérés és a feltárt problémák azonnali kezelése 8.000.- Ft

Szánjon 1,5  órát egészségi állapota megóvására! Ne hagyja hogy megrendüljön
egészsége !

Ha csak egy órája van válassza a Menedzser szűrést, melyen kezelés nélkül meggyőződhet egészségi állapota felől. Egy órás vizsgálat 7.000.- Ft

 

Eredményesen korrigálhatóak: 

Allergia és élelmiszer érzékenység
virusok, baktériumok
gombák(candida), paraziták (lyme) szűrése
gyomor és bélproblémák esetén bélflóra helyreállítás
emésztési és anyagcsere problémák
sav-bázis egyensúly helyreállítása
sejtszintű méregtelenítés a legkülönbözőbb toxikus terhelésekre
szív- és keringési betegések, magas vérnyomás
urogenitális betegésgek (hólyag,húgyutak)
nőgyógyászati problémák
termékenység fokozása , hormonális rendellenességek
migrének, alvászavarok
reumatikus, ízületi problémák
immunerősítés
krónikus fáradtság, stressz
manager betegségek, idegesség
depresszió, lehangoltság
fájdalomcsillapítás
mozgásszervi betegségek, gerincproblémák
ideg, és csontfájdalmak csökkentése
tanulási nehézségek
daganatos megbetegedések
tisztázatlan eredetű egészségügyi problémák.

 

Kiválóan alkalmas:

Sejtszintű állapotfelmérésre
energetikai diagnosztizálásra
rizikófaktorok feltárására
egészségmegőrzésre
betetség megelőzésre,
stressz csökkentésre
relaxációra
méregtelenítésre
szervek megerősítésére, kiegyensúlyozására
fájdalom csökkentésre
kialakult betegségek visszafordítására,
regenerációra
holisztikus szemléletű test-lélek-szellem harmonizálásra
táplálkozási és életmódtanácsadásra,
vitaminhiány ásványianyaghiány kimutatására ajánlására
táplálék kiegészítők hatékonyságának százalékos kimutatására
aura vizsgálatra és tisztításra
méregtelenítéssel egybekötött dohányzás leszoktatásra
Emésztőszervi problémákra
mozgásszervi nehézségekre
bőrgyógyászati betegségekre
tüdő és allergológiai problémákra
szív és keringési rendellenességekre
vese és kiválasztó rendszeri problémára
érzékszervi betegségre
máj epehólyag, hasnyálmirigy működési problémára
szaporodásbiológiánál
sejtszintű krónikus mikromérgezés kialakulásánál
szabadgyökök felszaporodásánál
szervezeti szintű oxigénhiánynál
krónikus fáradtság szindrómánál
vegetatív idegrendszer szimpatikus-paraszimpatikus egyensúlyának felborulásánál.
stb....
 

 

  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2019 | Counter: 10842 / 10256 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: SCIO Biorezonancia - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: