Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
Köszöntő

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntöm a Medirez Kft honlapján.

 

 

 

Célunk:

Nem a betegségtünetekkel jelentkező embert és tüneteit kell gyógyítani, az a cél hogy visszaállítsuk a test- lélek- szellem egyensúlyát mely kibillent, s mely maga az egészség, az egység maga.

A helyre állításban a páciens aki az új évezred emberének helytelen életmódja következtében billent ki egyensúlyából, válik a legaktívabb tényezővé, amint végrehajtja azokat a változtatásokat melyek egészsége megőrzése vagy visszaszerzése érdekében szükségesek.

A betegségek a sejtekben, a molekuláris változások következtében jönnek létre. A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások, majd a lappangási idő elteltével akár hónapokkal később jelentkeznek a tünetek.

A Scio Nelson biorezonanciás készülék a probléma okát már az alapoknál, a szervezet sejtjeiben képes felismerni  Ez a módszer természetes, nem károsítja a szervezetet, teljesen fájdalom és mellékhatás mentes. Bokákra, csuklókra, fejre helyezett elektródákon (pántokon) keresztül a sejtekben létrejött elváltozásokat akár a tünetek megjelenése előtt számítógépes értékeken megjeleníti, kiértékeli.

A program többféle harmonizálást végez el egyénre szabottan, mely még két hétig fejti ki jótékony hatását a szervezetben. Ha azonban nem változtat az életmódján és gondolkodásán, a test frekvenciája ismét elindul a helytelen irányba, a diszharmónikus állapot felé, ami ismét problémát okozhat. 

 

Állok még rendelkezésére:

 Állapotfelmérés Scio Nelson biorezonanciás készülékkel
 Menedzser szűrés Scio Nelson biorezonanciás készülékkel
 Dohányzás leszoktatás Scio Nelson biorezonanciás készülékkel
 Bemer 3000 mágnesterápiás matrac, párna, applikátor, infra kezelés
 Füladdiktológia (fülakupunktúra) tartós és egyszer használatos tűkkel
vagy mágnessel
 Hegyikristály szín és fényterápia
 Orgon terápia
 Usui Reiki kezelések
 Káros földsugárzások bemérése
 

Többek között az alábbi esetekben várom jelentkezését:

 Immunerősítés
 Egészségmegőrzés
 Szervek megerősítése, kiegyensúlyozása
 Rizikófaktorok feltárása
 Regeneráció
 Auravizsgálat és tisztítás
 Allergia és élelmiszer érzékenység,
 Virusok, baktériumok, gombák(candida)
 Paraziták 
 Bélflóra helyreállítása
 Emésztési és anyagcsere 
 Cukorbetegség
 Sav-lúg bázis egyensúly helyreállítása
 Sejtszintű méregtelenítés
 Szív- és keringés javítás
 Vérnyomás probléma
 Urogenitális problémák

    Stressz kezelés 

    Munkaerő hatékonyságának növelése 

    Fáradtság  megszüntetése 

    Feltöltődés

    Tanácsadás

    Életmód tanácsadás 

    Mentorálás 

    Konzultáció

 Nőgyógyászati problémák
 Termékenység fokozása
 Hormonális rendellenességek
 Súlycsökkentés
 Migrén, alvászavar
 Reumatikus, ízületi problémák
 Csonttörés, Sportsérülés
 Műtét utáni sebgyógyulás segítése
 Krónikus fáradtság, stressz
 Idegesség, lehangoltság, depresszió
 Mozgásszervi betegségek
 Gerincproblémák, deréktáji ideg,- és
 Csontfájdalmak csökkentése
 Tanulási nehézségek
 Holisztikus szemléletű test-lélek-szellem harmonizálás
 Vitaminhiány, ásványianyaghiány 
 Méregtelenítéssel egybekötött Dohányzás leszoktatás

Balatonfüreden Arad u. 41.sz alatt, a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni.
Rendelés a hét minden napján előre egyeztetett időpontban.

 

 

Bejelentkezés:

László Boglárka okl. természetgyógyász
Telefon: 00 36 30-900-1447
E-mail: boglarka72@gmail.com
 

Jó helyen jár amennyiben az alábbiak közül szeretne igénybe venni szolgáltatást:

Biorezonancia felmérés, Biorezonancia, Biofeedback terápia, Biofeedback kezelés, Természetgyógyászat, Természetes gyógymódok, Természetes gyógykészítmények, Szűrővizsgálatok, Segítség, Támogatás, Feszültség, Feszültség oldás,Feszültség megelőzés, Pánik, Pánik oldása, Munkahelyi stresz kezelése,Testi tünetek, Lelki tünetek, Műszeres szűrővizsgálat, Quantum Biofeedback módszer, Veszprém megyei állapotfelmérés, Állapotfelmérés Balatonfüreden,Feltöltődés, Természetes feltöltődés, Tanácsadás betegségek megelőzésében,Testi leleki megtisztulás,Test Lélek Szellem harmóniája,Egyensúly, Egyensúlyi állapot, Egyensúlyi állapot vissza szerzése, Allergének, Allergének hatásai,Teszt,Rossz emésztés,Nehezen megoldható helyzetek, Probléma megoldás,Okok keresése,Nem tünetek kezelése,Konzultáció, Mentorálás, Munkaerő hatákonyságának növelése,Miért vagyok fáradt, Kiégés tünetei, Fáradtság lelki okai, Fáradtság testi okai,Hiányállapotok,Hiányállapotok jelentkezése ,Hiányállapotok tünetei, Hormonális, Hormonális okok, Életmód tanács adás, Stressz, Stressz oldása,Stresszkezelés,Rossz alvás, Rossz alvás okai, Nappali éjjszakai ritmus felborulása, Miért ébredek fel éjjel,Miért nem tudom megemészteni a dolgokat,Miért vagyok ideges, Miért vagyok türelmetlen,Düh harag, Félelem szorongás, Elégedetlenség, Krónikus elégedetlenség,  korai felismerés, barátságos rendelőben, Lelki testi harmónia helyreállítása, Stresszoldás, Candida diéta, Candida kúra, Candidiázis, Méregtelenítés,Fülakupunktúra,Füladdiktológia, Dohányzás leszoktatás, Káros sugárzások bemérése, Bemer 3000 terápia, Orgon Terápia, Hegyikristály szín és fény terápia, Usui Reiki kezelés, Betegségek lelki háttere, Alternatív megoldások, Orvosi terápiák kiegészítése, Orvosi terápiák kiegészítése természetes módon.Nem helyettesíti az orvosi diagnosztikát, Nem diagnosztizálunk.

 • 50 év feletti táplálkozási tanácsok

  Bővebben katt. főcímre

  Amikor az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken a szövetek kovasav tartalma, akkor különösen nagy segítséget nyújt a köles rendszeres fogyasztása, ami főként a bőr ráncosodásában, a kötőszövetek gyengeségében, visszerességben, aranyérben, porckorong sérülésekben, tartási problémákban, vérellátási zavarokban, szédülésben, fáradtságban, ekcémában, fogsérülésekben, ízületi sérülésekben, ízületi gyulladásokban, a körmök törékenységében segít, de az értelem és az idegrendszer gyengülésében, vagy az allergiás tünetek esetén is javulást hozhat. Rendszerint gyorsabban gyógyulnak az olyan gyulladásos állapotok, mint például a vese és hólyaggyulladás, a különböző tüdőbetegségek, mint a hörgőgyulladás, asztma, szénanátha, mivel a köles síkossá teszi a nyálkahártyát, növeli a szövetek rugalmasságát és ellenálló erejét. Sokat segíthet a lép megbetegedése esetén, de alapvető szerepet tölt be a candidás betegek diétájában is, mivel a köles az egyetlen lúgosító hatású gabonaféle, amely gátolja, és nem támogatja a tápcsatornában megtelepedett gombák szaporodását. A köles a Föld ásványanyagokban leggazdagabb gabonája. Azonkívül, hogy igen sok kovasavat tartalmaz, mellette fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot, cinket, és különösen gazdag B vitamint tartalmaz, ami messzemenő hatást gyakorol az idegrendszerre. A rendszeres köles fogyasztás a táplálkozási eredetű hiányállapotokban is képes javulást hozni, így a csonttöréseknél a kölest  rendszeresen kellene fogyasztani. Az ásványi anyagok, a nyomelemek és növényi hatóanyagok igen finom, csaknem homeopátiás formában vannak jelen a kölesben, melyek pozitívan hatnak a csontok és porcok egészségének visszaállításában. A kölesben található kovasav, mint vízkötésű szilíciumdioxid különleges szubsztancia minden élő szervezet számára, hiszen nélküle egyetlen élő anyag, egyetlen szervezet sem tudna létezni. A kovasav mind a növényi, mind az állat és emberi szervezetben építő, illetve támasztó funkciót tölt be, ezzel biztosítja a rugalmasságot, a mésszel együtt pedig a kötőszövetek (csontváz, kötőhártya) szilárdságát. A rendszeres kovasav, illetve köles fogyasztás eredménye pedig a friss sima bőr, az erőteljes fénylő haj, sőt a fluorral együtt hatva gondoskodik az egészséges fogakról és szilárd körmökről is

 • Allergia

   Bővebben katt. főcímre

  Itt a legfontosabb szerv a bőr, a légúti és a gyomor-bél nyálkahártya. Gondoljuk csak el, ha ezek a szervek nem lennének, szinte védtelenekké válnánk azzal a megszámlálhatatlanul sok apró élőlénnyel, külső organizmussal szemben, melyek naponta bombázzák szervezetünket.

  A bőr és a nyálkahártya-felületek naponta millió és millió kórokozóval találkoznak, és az esetek döntő többségében eredményesen megakadályozzák behatolásukat a szervezetbe. Ám akármennyire hatékonyak és ellenállóak, mégis előfordulhat, hogy az idegen anyag keresztüljut rajtuk, és ekkor - attól függően, hogy élettelen vagy aktív, élő anyagról van szó - megtámadhatja a szervezet sejtjeit. Az esetek nagy részében nem is szükséges, hogy az idegen anyag bekerüljön a szervezetünkbe. Képes a kültakaró felületén is betegséget okozni. Ezért van jelentős szerepe a szervezet védekezőrendszerének, az immunrendszernek.

  Már a magzati állapotban megkezdődik a saját védekezőrendszer kialakulása - ezt nevezzük immunszisztémának. Az anyaméhben azonban még nem fejlődik ki teljesen a védekezőrendszer, ezért igen nagy szerepe van az anya védőanyagainak, melyek - a közös keringésnek köszönhetően - eljutnak a magzathoz is. A születés után ez a kapocs megszűnik, szerepét az anyatejben lévő védőanyagok veszik át, melyek bevonják a még éretlen bélfalat, s így megakadályozzák az idegen anyagok behatolását. Ezért van nagy jelentősége a szoptatásnak. A hetek, hónapok múltával aztán a csecsemő immunszervei is fokozatosan termelni kezdik a védőanyagokat és sejteket. A kisdedek már a felnőtthöz hasonlóan képesek hatékonyan védekezni.

  Védekezőrendszerünk fontos elemei: a csontvelő, ahol a különböző sejtek termelődnek; a nyirokcsomók, ahol ezek a sejtek raktározódnak; a nyirokkeringés amelyen keresztül bejutnak a véráramba.

  Ez a folyamat biztosítja, hogy ezek a védekezésben igen fontos sejtek eljussanak arra a helyre szervezetünkben, ahol szükség van rájuk.

  A védekezésben döntő szerepe van a fehérvérsejtek gyűjtőfogalom számos igen fontos sejt nevét takarja.

  A különböző fehérvérsejteknek más-más funkciójuk van a szervezet működésében. Vannak, amelyek jelentős szerepet játszanak a szervezet védőmechanizmusának irányításában. Úgy képzelhetjük el, mintha ezek a sejtek a test rendőri, elhárító és katonai szerveihez tartoznának. Egy részük - akár egy kommandós egység - más sejt részvétele nélkül, azonnal elpusztítja a beáramló idegen anyagot. E sejteket természetes ölősejteknek nevezzük. A többi ilyen sejt erre nem képes, hanem jól összehangolt reakcióban részt véve hatástalanítja az idegen anyagot. Ehhez olyan sejtek jelenléte is szükséges, amelyek felismerik a szervezet saját anyagait, így azokat nem bántják. Ha idegen anyag kerül a szervezetünkbe, akkor ezek az úgynevezett memóriasejtek azonnal beazonosítják és jelentik - hasonlóan a radarhoz és egyéb katonai megfigyelési eszközökhöz. Egyes fehérvérsejtek olyan anyagokat termelnek, amelyek a kórokozók elpusztításában játszanak jelentős szerepet.

  Ezek az ellenanyagok a különféle immunglobulinok. (IgA. IgM, IgD, IgE). Hiányuk súlyos betegséghez vezethet:

  Az ilyen betegek szinte állandóan valamilyen fertőzéssel küzdenek.

  Más fehérvérsejtek az első vonalban harcoló katonákhoz hasonlítanak. Ezek a sejtek szinte már a behatolás helyén bekebelezik és megemésztik a támadókat.

  E sejtek mellett a szervezetben számtalan, biokémiailag igen aktív, az idegen anyagok számára mérgező vegyület található, amelyek szintén hatékonyan közreműködnek a kórokozók elpusztításában.

  A rövid immunológiai ismertető talán érzékelteti, hogyan válaszol az egészséges ember az idegen anyagok jelenlétére vagy behatolási kísérletére. Ezzel szemben az allergiás beteg reakciója lényegesen eltér ettől. Míg az emberek nagy többségének a virágpollen semmilyen gondot nem okoz, mert a légzőrendszer nyálkahártyája kivédi a támadást, addig a virágpollenre érzékeny betegből az eddig ismertetett immunreakciótól eltérő választ vált ki: allergiás tüneteket okoz.

 • BŐRPROBLÉMÁK

   Bővebben katt. fenti főcímre

  Rendes körülmények között a testünk a vizelettel, széklettel, légzéssel illetve verejtékezés útján válassza ki a salakanyagokat. A kiegyensúlyozatlan ételek és italok azonban különféle abnormális kiválasztási módokat indítanak be, mint a köhögés, tüsszentés, gyakori vizelés, hasmenés vagy a láz. Amikor a tartósan rossz táplálkozás révén a vese már nem képes megfelelően tisztítani a vért, akkor rendszerint valamilyen bőrbetegség jelenik meg. Például a kemény, száraz bőr alakul ki, ha a véráram zsírral, olajjal van tele, melyek eltömítik a pórusokat, a hajhagymákat és a verejtékmirigyeket. A bőr abnormális jegyei mindig figyelmeztetnek a krónikus vagy degeneratív betegségek kialakulására. Ilyenek:
  Szeplők – melyek a finomított szénhidrátok, elsősorban cukor, méz, gyümölcscukor és tejcukor kiválasztásai.
  Májfoltok – melyek a fehérje és zsírfelesleg felhalmozódási helyei, általában az érintett szerv meridiánja mentén vagy izomterületein jelennek meg.
  Szemölcsök - a fehérje és zsír keverékének felhalmozódásai, és a bőr kialakuló betegségeit, valamint a mell, a vastagbél és az ivarszervek esetleges jövendő daganatait jelzik.
  Fehér foltok a bőrön – zsír- és nyálka felhalmozódásra engednek következtetni a légző- és ivarszervekben, aminek oka a tej, és egyéb tejtermékek túlzott fogyasztása.
  Ekcéma - a bőr száraz, kemény kiemelkedése masszív zsírkiválasztásra mutat, ami elsősorban a tejtermékek, kiváltképp pedig a sajt, vaj, tojás együtt fogyasztásának köszönhető.
  Pikkelysömörgyakran a túlzásba vitt hús, tojás, fűszerek fogyasztására, vagyis a helytelen étkezésre vezethetők vissza, amit rendszerint fájdalmas bőrgyulladás kísér
  Pattanás – leginkább serdülőkori hormonváltozások idején lépnek fel.
  Narancsbőr – a szervezet elsavasodása okozza, amikor több mennyiségben halmozódik fel a salakanyag, és a felesleg elraktározódik a szövetekben, legfőképp a fenéktájékon, és a combokon
 • Candida diéta

  Bővebben katt. fenti főcímre

   A Candida szénhidráttal táplálkozik. Tehát mindent, aminek alapja a cukor - így természetesen a méz is - ki kell vonnunk étkezésünkből. Még a diabetikus cukrot is, mivel van benne fruktóz. Sajnos a szigorú diéta idején a legtöbb gyümölcsöt is, hiszen még a savanyú gyümölcsfajtákban is, mint például a grapefruitban, van gyümölcscukor. Egyedül a tejcukor az engedélyezett, mivel a laktózt a gombák nem tudják lebontani, így az nem szolgál számukra táplálékul.
  Fontos, hogy az ember sok ballasztanyagot egyen, mert azokkal a bélnyálkahártya tisztul, és a gombák kipucolódnak. Például sok korpaterméket, hajdinát, esetleg natúr rizst. Étkezések előtt egy-egy evökanál len- vagy mustármagot is lenyelhetünk rágás nélkül fél pohár víz kíséretében.

  Nem jók azok az élelmiszerek sem, amelyek elszigetelt keményítőt tartalmaznak. Ilyenek például a fehér rizs, a tészták vagy a fehér kenyér. Vigyázni kell a teljesőrlésü termékekkel is, mert gyakran több bennük a fehérliszt, mint a többi. Ráadásul ezeket a termékeket még barnacukorral is színezik, hogy „teljesértékübbnek“ nézzenek ki. Ebben az esetben a legegyértelműbb, amit tehetünk, ha tiszta rozs, korpa vagy graham-kenyeret használunk.

  Az élesztőalapú termékek is tilosak: bor, sör és a legtöbb sajttermék – különösen a penészes sajt. Húsnál, felvágottaknál is vigyáznunk kell. Kerüljük a tartósított termékeket, ugyanis gyakran mézzel és cukorral is konzerválják ezeket.


   

 • Cukorbetegség

   Bővebben katt. fenti főcímre

  A hagyományos kínai orvoslás szerint a cukorbetegség hiányos jin állapotot jelent, melynek főbb tünetei a nagyfokú szomjúság, bő vizelet, és éhség. Kínzó szomjúság gyötri, amikor a nagy mennyiségű vízigénye ellenére szájszárazsága van.(Tüdő tűz). Gyakori bő vizelet, mellette folyamatos testsúlyvesztés, szédülés, homályos látás, hátfájás, bőrfekély, bőrviszketés, hüvelyviszketés jellemzi (Vese tűz). Nagy étvágyú, sokat eszik, ennek ellenére sovány és székrekedése van, illetve állandóan büdös a lehelete, gyomorégése, különböző gyulladásai vannak (Gyomor tűz). A cukorbetegség akkor alakul ki, amikor a hőség huzamosabb ideig tartózkodik a gyomorban, melynek oka rendszerint a mértéktelen táplálkozás, a túlzásba vitt csípős és melegítő zamatú ételek, illetve a sok alkohol fogyasztása. Amikor a hőség a gyomorban reked, akkor égő fájdalmat idéz elő, és az ételt tulajdonképpen ez a tűz emészti el. A tűz természete a felszállás, ilyenkor alakulnak ki gyulladások, vérzések, bűzös lehelet, és mivel a folyadékokat elégeti, emiatt székrekedést, szomjúságot, hideg italok utáni vágyat idéz elő. Ilyen esetekben koncentráljunk a gyomor lehűtésére, illetve a gyomor tüzének szétszórására az olyan ételek fogyasztásával, mint a póréhagyma, savanyú káposzta fogyasztása. Azonban a nyers zöldségsalátákból annyit ehet, amennyi jólesik. Kerüljük viszont a túl savanyú ételeket, mert ezek bántják a májat, és epehólyagot. Az anyagcserén jelentősen javít a teljes őrlésű lisztből készült kenyérfélék, hidegen sajtolt olajok, gyógyteák, frissen készített kásák és a különböző zöldségek, Ajánlott még a stevia kivonat fogyasztása, amely a lép és hasnyálmirigy működést serkenti, és a szervezet vércukorszintjét szabályozza. Bár a cukorbeteget gyógyíthatatlan betegnek tartják, azonban bizonyos étrendi és életmódbeli változásokkal látványos javulás érhető el. Ilyen változás lehet, ha például gyakran, kis adagokban étkezünk. A kiegyensúlyozott táplálkozással még a fekélyek kialakulása is megelőzhető, ezért érdemes mindenképpen javítanunk az étrendünkön.

 • Dr.Schüssler Sókról

  részletesen katt. Dr.Schüssler sókról

   Dr.Schüssler-féle szöveti sók terápiás alkalmazása:A funkcionális szereket és a kiegészítő szereket tejcukorban dörzsölik el, a homeopátiás gyógyszerkönyvekben foglaltaknak megfelelően potenciálják és tablettázzák.A biokémiai szerek így mintegy molekuláris méretűek és ebben a formájukban, mint ionok a sejtmembránokon képesek áthaladni.A tablettát mely kellemes ízű,el kell szopogatni a szájban. Az egész emberre irányuló és természetes terápia a szó legszorosabb értelmében.Egyszerre maximálisan 4 só szedése ajánlott.

 • EKCÉMÁRÓL

  Bővebben katt. fenti főcímre

  Az ekcéma önmagában meleg és száraz formában mutatkozik meg, és amikor esténként rosszabbodik, az a vér vagy jin hiányra mutat, erre a száraz bőr, kipirult arc, székrekedés utal. Amikor pedig hátfájással együtt jelenik meg, akkor következtethetünk a vese jin gyengeségére is, melynek hiánya aláaknázza a májműködést, energiapangást okozva, ami általában menstruációs görcsöket, fáradtságérzetet okoz, mivel a vérhiány aláássa ilyenkor a szervezet energiáját. A probléma lényege ebben az esetben vér és a vese jin hiánya, ami a pangó nedvesség és a hőség hatására jött létre a bőrben és a tüdőben. Ezt az állapotot még súlyosbíthatják a máj energiapangása is. Mivel az ekcéma igen összetett, ezért a kezelését nagyon óvatosan kell végezni. Mindenképpen törekednünk kell az egyensúly megtartására, vagyis a nedvesség feloldására, a hőség kiűzésére, a vér és jin erősítésére, a gyomor, a tüdő és a veseműködés kiegyensúlyozására a pangó májenergia zavartalan áramlásának biztosításával.

 • Fejfájás és Migrén

    bővebben katt. fenti főcímre  

  Fejfájás és Migrén  Sok különböző fejfájás létezik, az egyszerű fejfájástól a görcsös migrénig, azonban valamennyinek az okai nagy átfedést mutatnak.

  A gyakori kiváltó okok: a foggyulladás, a húgyvezeték gyulladása, és egy parányi féreg, a Strongyloides.

  A baktériumok és a Strogyloides eltávolítása azonban tartós megoldáshoz vezethet.

  A Strongyloides egy mikroszkópikus méretű fonálféreg, ez az apró féreg minden migréntől szenvedő embernek a szervezetében (100%-ban) nagy mennyiségben halmozódik fel.

  Fejfájás vagy migrén esetén hatásos segítség még az Alma vagy Barackíró ital. Sok hiteles visszajelzés van már, arról, hogy egy-két doboz barack vagy almaíró elfogyasztása után megszünnek a panaszok és nincs szükség több gyógyszerre, fájdalomcsillapítóra.

   

   

   

 • Gyomorfekély

  bővebben katt. fenti főcímre

  Gyomorfekély

  A fekély gyakran nem jár fájdalommal, ezért önt semmi nem figyelmezteti arra, hogy paraziták vannak a szervezetében, mígnem egy  jó búvóhelyet ki nem alakítanak maguknak.

  A savcsökkentő készítmények csak kedveznek a helyzetüknek. A gyomorfekély és a fájdalom ellen a valódi megoldás a paraziták és baktériumok kiírtása, melyet májtisztítás kell, hogy kövessen. Pár hét után csillapodhat a fájdalom, de a máj tisztulása hosszabb időt vehet igénybe.

  A parazitáktól és a baktériumoktól meg szabadulhat !

  Méregteleníthet Cytosan,Regalen, Vivi aloe segítségével.

  Segíthetünk a méregtelenítésben, a szervezet tisztításában, a gyulladás lehúzásában  célzott kezelésekkel.

   

   

 • Gyógyító fogmosás

  bővebben katt. főcímre

  A helyes technika

   

    A fogkő és veszélyei


  A fogkő nem csak esztétikailag zavaró, hanem súlyos fogágy-betegségek elindítója is lehet. Ha nem kerül időben eltávolításra, akkor az íny idővel visszahúzódik, elsorvad.
   
  Először az egészséges fogágyú és fogazatú páciensek helyes fogmosási technikájáról beszélnék, amelyet szerencsére a legtöbb betegünknek ajánlunk. Ez az úgynevezett módosított Bass-technika: Fogkefénket félig az ínyre, félig a fogra helyezzük úgy, hogy a sörték az íny felé nézzenek, és a fogkefe feje a fogfelszínnel negyvenöt fokos szöget zárjon be. Ezután enyhe nyomást alkalmazva körkörös mozgást végzünk 15-20 alkalommal.

   

  Ez alatt a fogkefe sörteszálai - amennyire lehetséges – behatolnak a fogak közötti területre és hatékonyan tisztítják az ínyszélt és a fognyakat is. Körkörös, vibrációs mozgás után a fog koronai része felé söprő mozgást végezhetünk, ezzel eltávolítva a fellazított lepedéket. Amennyiben ezt elvégeztük, a következő 2-3 fogra helyezzük át a fogkefénket. Eddig a fogak oldalát tisztítottuk, a rágófelszínek tisztítását a megszokott módon javaslom.

  Ez a technika a fognyak és az ínyszél kényes területét alaposan tisztítja, hiszen innen indul ki a legtöbb fogágybetegség, illetve ezek a területek a fog domborulatai miatt kevésbé öntisztulóak. A körkörös mozdulatok nem koptatják sem a fognyakat, sem az ínyszélt. Minden esetben ajánlom, hogy a fogkefével történő mosást egészítsék ki fogköztisztítással is. Ez történhet fogselyemmel, vagy fogköztisztító kefével. Ilyenkor a fogak egymás felé néző oldalait
  tisztítjuk meg.
  Forrás: Dr Gera István: Paradontológia

  Azok a páciensek, akik elektromos fogkefét használnak, ők sem mentesülhetnek a helyes használat elsajátítása alól. Az elektromos fogkefe esetében is ajánlom, hogy az íny és a fognyak találkozásához helyezzük a fogkefénket és tartsuk ott pár másodpercig. Ebben az esetben a körkörös, esetleg pulzáló mozgást a fogkefe végzi el helyettünk. Amennyiben a fogazatunk nem egészséges, minden esetben ki kell kérni szakember véleményét, aki személyre szabottan motiválja, instruálja a beteget. Nemcsak a fogmosás technikája nagyon fontos, hanem annak időpontja és időtartama is. Elengedhetetlen a reggeli és az esti, de ezek közül is a legfontosabb az esti fogmosás. Ugyanakkor az ebéd utánit sem szabad kihagyni, amennyiben erre módunk van.

 • HASNYÁLMIRIGY

   bővebben katt. főcímre

  A hasnyálmirigy problémák a jang betegségeket takarnak. A keleti orvoslás egyszerű, szemmel látható jelekre támaszkodva győződik meg a hasnyálmirigy állapotáról. Az alábbi területek vizsgálata révén gyorsan fölmérhetjük a hasnyálmirigy és más belső szervek állapotát, ezzel a betegségekre való hajlam még jóval azelőtt kideríthető, hogy az kifejlődne, majd a szerv működési egyensúlyát a megfelelő diétával mielőbb helyrebillenthetjük.
   
   
 • HORMONRENDSZER,MIRIGYEK

  Ahhoz, hogy a szervezetünk az energiánkat a legnagyobb hatásfokon hasznosítsa, a szervezetünket tökéletesen be kell állítanunk, amit a szervezetünk hét mirigye, energiaközpontok biztosítja, melyek szabályozzák köztük az energiaáramlást. A mirigyek közötti keringés nagyon hasonlít a szerveken belüli energiakeringésre....(bővebben katt. fenti főcímre)

 • Illóolajok

  részletesen katt. Illóolajok-ra                             

           Élettani hátterük                                              

   

   

  Szakértők szerint az aromákat az orr hátsó részében lévő idegvégződések érzékelik, és a jeleket az agy limbikus rendszerébe továbbítják. A limbikus rendszer befolyásolja a hypothalamus működését, márpedig ez irányítja a hipofízist, amely központi szerepet játszik a szervezet hormonháztartásának irányításában.
  Az aromaterápiában használt illóolajok bejuthatnak a testbe más módon is, például a bőrön keresztül, mely a test legnagyobb szerve. A masszázs vagy az aromaterápiás fürdő révén az illóolajok apró molekulái felszívódnak a bőrön keresztül. Azután feloldódnak a test zsírszöveteiben és testnedveiben. Így a keringés révén eljuthatnak a nyirok- és véráramba, ezeken keresztül ellazítanak, illetve stimulálnak, méregtelenítenek és regenerálnak.
  Ez magyarázza, hogy miért érezzük magunkat ellazultnak, ha meggyújtunk egy levendulás gyertyát, vagy rózsás illatú szobaspray-t használunk, vagy ylang-ylang tartalmú masszázsolajat dörzsölünk a bőrünkbe.

   

 • KOLESZTERINRŐL

   

    bővebben katt. fenti főcímre

    Az emberi és állati sejtben található koleszterin valójában egy zsírral rokon szteránvázas vegyület, melyeknek fontos szerepük van a sejthártyák felépítésében. A vér koleszterintartalma általában következtet a máj működésére, ami fokozott lehet a vesebetegség, cukorbetegség, csökkent pajzsmirigyműködés, illetve érelmeszesedés esetén. A baj mindig az emésztőrendszerünkben kezdődik, amikor a főtt ételek fogyasztásakor eltűnik a zsírból a lipáz nevű enzim, ezzel az enzimes emésztés nem tud végbemenni.

   
 • Méregtelenítésről

   

 • NYIROKRENDSZERRŐL

   

  A hagyományos kínai gyógyászat a mélyen fekvő belső szervek rákjaihoz képest a nyirokrendszeri daganatokat és a leukémiát viszonylag könnyen gyógyítható betegségek közé sorolja. A duzzanatok általában a szervezet egészséges reakcióját mutatják a salakanyagok lokalizálása, semlegesítése és kiválasztása érdekében. Az általános nyirokrendszeri zavaroknak két formája van. Az első a nyirokcsomók és a nyirokszervek megduzzadását és gyulladását foglalja magában. Ez a szélsőségesen jin állapot leginkább akkor lép fel, amikor a nyirokban túl sok a zsírsav, ami a nyirokedények megrepedéséhez vezet. A másik a nyirokcsomók, nyirokszervek, nyirokvezetékek és nyirok kapillárisok megkeményedése, ami viszont inkább jang jellegű rendellenesség. A nyirokrendszeri rendellenességek kialakulásának  legfőbb oka a jin ételek és italok túlzott fogyasztása. A Hodgkin-kórban a nyirokcsomók és a lép gyulladt állapotba kerülnek, míg a limfómáknál a limfoid szövetekben kifejlődő daganatot, illetve a nyirokszervek megduzzadását jelenti. Mindkét betegségben a fehérvérsejtek száma megnövekedik, ugyanakkor a vörösvértestek csökkent számuk arra utalnak, hogy hiányoznak az étrendből az ásványi anyagok, a természetes összetett szénhidrátok, és a kiegyensúlyozott ételek.
   
 • Női gondokról

   

 • Tüdő betegségei

   

 • VASTAGBÉL DIAGNOSZTIKA

  A hagyományos kínai orvoslás a belek állapotát egyszerű külső megfigyelésekkel állapítja meg. Az arcdiagnosztikában a vastagbél megfelelője az alsó ajak, és állapotának megfigyelése alapján megelőző vagy gyógyító étrendi intézkedéseket tehetünk a bélrendellenességek, így a vastagbélpolip és bélrák ellen. A vastagbél rendellenességeit a jang betegségekhez sorolják.

  RÉSZLETESEBBEN KATT FŐCÍMRE

 • Vese betegségei

  Sok esetben a magas vérnyomás hátterében is vese probléma áll, melyet biorezonanciás állapotfelméréssel meg lehet állapítani és természetes gyógykészítményekkel ki lehet kezelni. Vesekő, húgyuti fertőzések, prosztata gyulladás, vesemedence gyulladás lelki okai bővebben : 

   A szélsőséges jin és szélsőséges jang ételek és italok együttes, huzamos fogyasztása előidézheti a kiválasztó rendszerben vesekövek, ciszták, daganatok képződését. Ezek a rendellenességek főleg olyankor alakulnak ki, amikor a vesében, húgyvezetékben, húgyhólyagban a szilárd salakanyagok nem tudnak áthatolni a sejtek finom hálózatán. A veseműködés főként a mozgásszegény életmódunk miatt meggyengül, a kiválasztás folyamata gátolttá válik, és a vesében gyakran felhalmozódik a nyálka és zsírsav. Amikor a vese krónikusan megduzzad, visszatartja a vizet, és felhalmozódik a folyadékfelesleg a lábakban, ami időszaki lábdagadást, gyengeséget okoz, esetenként túlzott izzadást okozhat. Ha ebben a puffadt állapotban sok szélsőséges jin élelmiszereket fogyasztunk, akkor a zsír és nyálkalerakódások vesekövek formájában kikristályosodnak. Ezek a kövek rendszerint a magas zsírtartalmú étrend következményei, de a hűtő, hideg élelmiszerek, különösen jégkrém, joghurt, narancslé, üdítőitalok, jeges víz és egyéb hűtő hatású italok fogyasztása csak tovább súlyosbítják a bajokat. Hosszabb idő elmúltával a ciszták és a kövek megjelenését gyakran daganatok kialakulása követik.

  bővebben katt. Vese betegségei-re

 • VÉRNYOMÁSPROBLÉMÁK

  bővebben katt. főcímre

  A hagyományos kínai orvoslás a magas vérnyomást a vese energiájának gyengeségére és a májban lévő melegre vezeti vissza. Hátterében a máj és a lép közötti egyensúlyzavar áll, amikor a májnak túl sok a jangja és a lépnek túl kevés a jinje. A máj jangra utaló jelek a fejtetői fájdalom, gyengeség, kipirult arc. A fülzúgás már a vese energia hiányára utal, a légszomj és a mellkasi fájdalom pedig terhelésre keletkezik. Ez a hiányállapot megtámadja a szívet, rontja a vérkeringést és fájdalmat okoz......(folyt. katt főcímre) 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2024 | Counter: 6040 / 39444 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: Köszöntő - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: