Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
EKCÉMÁRÓL

 

CYTOSAN Fomentum

Kálium-humátot, kálium-lignohumátot, szilimarint és borostyánkősavat tartalmazó, külsőleg széles körben alkalmazható, bioinformációs készítmény Kiemelt hatásterületei: bőrön át történő méregtelenítés, szövetek regenerációja, bőrvédelem, bőrfiatalítás A Cytosan Fomentum-ban levő anyagok képesek bejutni a szövetekbe, és ott magukhoz kötni a salak- és méreganyagokat. A Pentagram® krémekkel együtt alkalmazva tisztítja a bőrt, megújítja és védi a sejteket. Energetikai pályák: A Cytosan Fomentum elsősorban a vékonybél és a vastagbél, a gyomor, a máj, az epehólyag, a lép, valamint a kormányzó vezeték energetikai pályáját harmonizálja.

 

A hagyományos kínai gyógyászat szerint az ekcéma a nedvesség és a hőség felszaporodása a testben, ami származhat kívülről a külső nedvesség és hőség ártó hatása következtében, vagy pedig belülről is, ami rendszerint a táplálkozási hibák következtében alakulnak ki, súlyos, összetett problémákat okozva.

 Ilyenek az asztma, szénanátha, hátfájás, idült székrekedés, menstruációs görcsök, stb. Az ekcéma és az asztma szorosan kapcsolódnak egymáshoz, ugyanis a tüdőnek és a bőrnek is szoros a kapcsolata. A nedvesség felszaporodásának oka lehet a rossz gyomorműködés, hiszen a forróbb energia könnyen átalakulhat nedves hőséggé, ami károsítja a bőrt, de károsító hatással van a tüdőre is, így alakul ki az asztma.

A szénanátha már a tüdő és a vese energiahiányára utal, ezt bizonyítják a nyaranta kialakuló megfázások és hörgőgyulladások.

Az ekcéma önmagában meleg és száraz formában mutatkozik meg, és amikor esténként rosszabbodik, az a vér vagy jin hiányra mutat, erre a száraz bőr, kipirult arc, székrekedés utal. Amikor pedig hátfájással együtt jelenik meg, akkor következtethetünk a vese jin gyengeségére is, melynek hiánya aláaknázza a májműködést, energiapangást okozva, ami általában menstruációs görcsöket, fáradtságérzetet okoz, mivel a vérhiány aláássa ilyenkor a szervezet energiáját.

A probléma lényege ebben az esetben vér és a vese jin hiánya, ami a pangó nedvesség és a hőség hatására jött létre a bőrben és a tüdőben. Ezt az állapotot még súlyosbíthatják a máj energiapangása is. Mivel az ekcéma igen összetett, ezért a kezelését nagyon óvatosan kell végezni. Mindenképpen törekednünk kell az egyensúly megtartására, vagyis a nedvesség feloldására, a hőség kiűzésére, a vér és jin erősítésére, a gyomor, a tüdő és a veseműködés kiegyensúlyozására a pangó májenergia zavartalan áramlásának biztosításával.

Fontos a kiegyensúlyozott étkezés, mellette hasznos a sportolás és a pihenés is. Kerüljük a süteményeket, kekszeket, mert ezek fogyasztása csak fokozzák a nedvesség és a hőség keletkezését. 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2024 | Counter: 16718 / 29407 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: EKCÉMÁRÓL - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: