Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
Betegség mint szimbólum

Állapotok,testrészek rövid pszichológiai jelentései

Agyi történések: mások helyett gondolkodik. Munkához, tevékenységhez való helytelen hozzáállás, gondolkodás. Min töri a fejét? Miből van elege? Túl-analizál valamit, valakit?
Homlok: megérzések, összehangolás, koncentráció, memória.
Fájdalom: töröm a fejem, görcsös gondolkodás.

Ájulás: kiszolgáltatottság-érzés, felelősség előli menekülés, túlzott követelmények.

Alkohol: azt kívánja, hogy más oldja meg a problémáit. Menekülés.

Allergia: erején felül igyekszik valamit kivetni magából. Túlérzékenység, védekezés. Kire vagy mire allergiás?

Alvászavarok: extrém ingerek, rendszertelenség. Nehéz gondolatok, ételek befogadása. Bűntudat. Elengedés. A nap történéseitől képtelen elszakadni, súlyos felelősséget visel, fél a haláltól, aki uralni akarja a környezetét, képtelen lazítani, aki nem tűri az alárendelt szerepet.

Anorexia: az élet megtagadása, szorongás, önutálat, elutasítások. Az anya iránti közelségi- távoltartási ambivalencia konfliktus. Keresi a közelséget, de fél is tőle. Önemésztő agresszivitás. Harc a női/ férfi szexualitás ellen.

Aranyér: zavarok az elengedésben.

Arcon lévő elváltozások: kendőzetlenül mutatunk valamit a külvilág felé!?. Mit és mennyire merünk megmutatni? Mik az akadályozó tényezők?

Asztma: a kilégzés zavara. Görög: szűkmellűséget jelent. Hörgők görcse. Adás, kapás zavara. Nem teheti, amihez kedve van. Elnyomás érzete. Kielégítetlen szabadságvágy. Görcsös ragaszkodás. Fojtogató szeretet. Fullasztó légkör.

Balesetek: kicsúszott a lábam alól a talaj. Kizökkentem valamiből. Képtelen voltam időben fékezni. Begyorsultam. Túl gyakran kockáztatok. Életúttal nincs valami rendben. Változtatás iránti vágy. A baleset letérít egy útról.

Belek: felszívódás, feldolgozás, beépítés, feleslegek kiürítése. Céljaink helytelen átgondolása. Elengedés, megtartás.
Vastagbél: tudattalan érvényesülési vágy, távolabbi célok.
Vékonybél: feldolgozás, analízis, közelebbi célok.
Colitis ulcerosa: vastagbél megbetegedés: túlérzékenység a kudarcokkal szemben. Erős kívánság a gondoskodás és a függőség iránt. Az érzések dinamikus átélésének hiánya jellemző.
Bélgáz: levegővel gyűjtünk lelki erőt a feladat elvégzéséhez. Szívből tesszük...?Megemésztetlen gondolatok.
Hasmenés: lenyeli, emésztgeti, de mivel nem képes megoldani, kiveti magából. Háborgás. A düh nem tud felszabadulni, így a szervezet kiadja magából. Kapkodás. Kit vagy mit akar eltaszítani. Túlzott követelményeknek van kitéve és túlkompenzál. Adás, kapás zavara.
Székrekedés: azoktól a dolgoktól, melyeket már feldolgozott, megértett és tanult belőlük, azoktól nem tud, vagy nem akar szabadulni, mert fél, hogy új dolgokat kell feldolgoznia. Nehezen szánja rá magát, hogy a levont következtetések szerint cselekedjen, tart a következményektől, melyek a döntő lépés után kerülnek sorra. Adás, kapás zavara.
Vakbél: olyan dolgokat fogadott be tárolt el és abból próbált tanulni, amire semmi szüksége nem volt. Cél meglátása.

Bénulások: meg van kötözve, tehetetlennek érzi önmagát. Szellemi, lelki, testi mozdulatlanság. Valakit feltartóztatni.

Beszédzavarok: belé akarják fojtani közlendőit, attól fél, hogy nem hallgatják meg, ezért gyorsan el akarja mondani, de a kapkodás idegessé teszi. Félelem, hogy nem tudja kifejezni magát, ahogyan szeretné. Kontroll utáni vágy.

Bőr: fal, védelem, védekezés, intimszféra. Külvilág felé mutatott kép. Érintkezési problémák. Lehatárolás, kontaktus. Közel-távol engedni valakit vagy valamit. Lezárás, nyitottság.
Keményedés: védőpáncél növesztése a bántó ingerek ellen.
Kiütés: figyelemfelkeltés.
Ekcéma: érzelmi kifakadások.
Égési sérülések: lángoló gyűlölet, heves indulatok, düh, kiégés, átalakítás.
Pigment-hiány: színtelenség. Monotónia. 
Pattanás: a bőr igyekszik magából kivetni a feszültséget okozó ingereket.
 
Pikkelysömör: az egyén külvilághoz való viszonyának diszharmóniája található. Bekeményít, de közben “sír”. Elpanaszolja a nyűgét, de nem könnyebbül meg. Védekezik, páncélt képez. Csigaházba menekülés.

Ciszta: burok, amelybe ismeretet zártunk el, hogy ne kelljen tudomást vennünk róla, hogy ne keljen változtatnunk az addigi elképzeléseinken, felfogásunkon. Félretette, hogy ne is lássa.

Cukorbetegség: örömtelenség. Bár vércukorszintje magas, azaz elegendő szeretetet hordoz magában, nem tud vele mit kezdeni, változatlan formában adja vissza. Sóvárgás, keserűség maradt.

Csont: a mozgásrendszer passzív része. Amire épít, ami tartja, amire alapozza életét, biztosít egy bizonyos szintű keménységet. Szilárdság, határozottság, támasz. Véd a külső hatások ellen.
Törések: fizikai törés előtt már kialakult egy lelki törés. Törés keletkezett az életében. Bekeményítettem.

Daganatok: mások örömét keresi, szolgálja, így saját magára nem tud elegendő figyelmet fordítani. Azt hiszi, minél többet segít, annál jobban fogja magát érezni. Megoldja helyettük. Titkolja: vannak vágyai az örömre, a boldogságra, de elnyomja ezeket a vágyakat és behelyettesíti más érzésekkel, törekvésekkel. Mások gondjait sajátjaként kezel. Régi sérelmek, megrázkódtatások őrizgetése. Lelkifurdalás, bánatok.

Depresszió: mások okolása, bűnbak-keresés. Érzelmeimet nem hagyom tisztán megnyilvánulni. Igazi énem elfojtása. Nem merek önmagam lenni. A dühöt, agressziót önmagam ellen fordítom.

Egyensúlyzavarok: merevség, szétszórtság, zavarodottság. Mi sok? 

Elhízás: fizikai étellel cseréli ki a szellemi táplálékot. Üresség érzése. Felesleget hurcolok magammal. Megpróbálok több lenni annál, mint ami vagyok, ill. más szeretnék lenni. Régi viselkedésmintákat követek: mindent meg kell enni. Több szeretetet követelek a másiktól ahelyett, hogy adnék. Birtokolni akarok a jövőre, ezért nem is tudok itt és most élni. Szeretethiányomat elutasítom ill. étellel pótolom. Védőpajzs.

Epe: keserűség, indulat, harag. Izgágaság, rosszindulatúság, agresszió.
Epehólyag: tárolás, bekeményítés, bolhából elefánt.

Erek: túlzásba vitte az elengedést, belefáradt a görcsösségbe. Nehezen veszi észre a kivezető utat.
Meszesedés: szűklátókörűség.
Koszorúér: kiegyensúlyozatlanság, merev és kényszeres vonások a magatartásban. Túlalkalmazkodó.
Trombózis, embólia: trombózis: oka a véráram lelassulása, a vér fokozott alvadékonysága vagy érfal-sérülés. Lassúság, fásultság. Bezárás, bezárkózás.

Félelmek: hiányzik életünkből a tudás, az ismeret. Pesszimizmus, önsajnálat, sajnálkozás

Fertőzés: nyitottá teszem magam, hogy kívülről fogadjak be valamit, ami után sóvárgok. A hiányzó belső értéket igyekszik pótolni valamilyen külső értékkel. Tisztában van vele mire van szüksége, de inkább behelyettesíti mással.

Fül: rosszul hallja meg a dolgokat és azokat helytelenül értelmezi. Nem hallom meg, mert más köti le a figyelmemet. Mit akarok és nem akarok meghallani? Hallom, de félreértelmezem. Egyensúly felborul. Csendesség elfogadása. Információt nem engedi tovább. Elzárkózás a külvilágtól vagy magamtól.
Zúgás: felzúdulás, felháborodás, háborúság.

Gennyedések: csatatér, problémákat, betegséget a túlzásba vitt védekezés fogja okozni. Állóháborúba bocsátkozás.

Gerinc: az ellenoldalt jobban terheljük, a megoldás helyett pótolni igyekszünk valami mással. Ha balra dől, akkor érzelmi, ha jobbra, akkor anyagi szemlélettel lettünk megáldva. A terhek hajlítanak.
Görnyedt: úgy érzi, belekényszerítik egy számára megalázó viselkedésbe.

Gomba: vizes, párás, sötét helyeket kedveli. A belső tűz csökken és kialakul a fertőzés.

Gyomor: lenyeli pl. a sértéseket, de nem tudja elfogadni, megemészteni, feldolgozni. Befogadóképesség

Görcsök: megragadás, elengedés, görcsös ragaszkodás.

Gyulladások: lázongás.

Haj, szőrzet: tépi a haját, Szabadság, hatalom. 
Őszülés: stresszhelyzetek teremtése.

Hányinger, hányás: megrágott, lenyelt, de megemészteni, feldolgozni nem képes. Könnyebb utat választ. Lenyeli, de gyorsan meggondolja magát, igyekszik gyorsan kivetni magából.

Hasnyálmirigy: szeretet, öröm feldolgozása. Az élet édességét jelképezi.

Hát: szembenézés. Mások helyett magára veszi a terheket. Egyenesség, őszinteség. Nehéz életterhek. Támasz.

Herpesz: mondjam, vagy ne mondjam, ill. tegyem, ne tegyem. A szavakba öntött dolgokat nem úgy kellet volna kimondania vagy ki kellett volna mondania.

Hólyag: a kiürítésre váró anyagok átmeneti tárolása történik meg. Felvesz, összegyűjt, majd kiürít.
Gyakori ürítési inger: elveszítette a türelmét. Nyomástól való megszabadulás.

Hormonok: belső tűz zavara. Hajtóerők, energiák egyensúlyának zavara.
Immunrendszer: felismer, megkülönböztet. Önmagát pusztítja az ember: magába keresi a hibát. Miért kell folyton ellenséget keresni? Nem megfelelő a határvédelem és a hátország, a támogatottság.

Ínhüvely: megerőltetés, behatároltság.

Ínszalagok: a rugalmasság kényes harmóniája megbomlik.

Izomzat: mozgékonyság, hajlékonyság, aktivitás, változatosság. A mozgásrendszer aktív része. A passzív mozgásszerveket elmozdítja, ezáltal az aktív mozgás tényezője.
Izomláz: folyadék és sóveszteség és a tejsav felszaporodása. Nincs ideje pihenni, mindent meg akar cselekedni. Régen nem a minőség, hanem a mennyiség számít.

Izületek: elhajlás, meghajlás, lehajlás. Rugalmatlanság és a keménység kényes egyensúlyának felborulása.
Gyulladás (arthritis): merevség, csökkent mozgékonyság, belső melegség hiánya, merev normák, korlátok, nehézkesség.
Merevség: hajlíthatatlanság, korlátolt, merev gondolkodás.
Köszvény: izületi, és gondolati merevség jellemzi. Rugalmatlanság, mennyire tud meghajolni?

Kimerültség: nem azt csinálom, amit szeretnék.

Klimax: egyre kevesebbet kell táplálnia másokat, és ezzel szükségszerű, hogy figyelmét, teremtő erejét önmagára koncentrálja. Félelem az öregedéstől. Az önbizalom hanyatlása.

Köhögés: az ember befogadja a szennyező anyagokat, mert addig sem kell friss levegőt szívnia. Ezzel is elodázza a helyes úton való haladást. Szabadság...

Köröm: Foggal, körömmel / körömszakadtáig ragaszkodás.

Kövek: probléma eltemetése, konzerválása. Félreteszi, de meg nem szabadul tőle. A kő úgy viselkedik, mint a szőnyeg alá söpört szemét. Magába zárta a sérelmet.

Lép: vörösvértestek temetője. Vérraktár. Védelem székhelye. Megújulás felé tett lépések megtétele. Valamibe belekezdeni vagy el sem kezdeni.

Máj: a szellemi mérgek, indulatok átalakítását is végzi. Raktároz, kiválaszt, átalakít. Epét termeli. Méregtelenítés

Mandula: begyullad, ha elege van a védekezésből, belefárad. Nem vagyok hajlandó többet valamit lenyelni.

Meddőség: nem vállaljuk fel az ellenkező nemi vonatkozásainkat. Befogadóképesség csökkenése.

Megnagyobbodások: felfújja a dolgait, problémáit.

Meszesedés: lemerevednek a gondolatok, mereven ragaszkodik az elveihez, lényegtelen, hogy azok helyesek vagy helytelenek.

Nátha: ha kevés bennünk a tűz, túlsúlyba kerül a víz és folyni fog az orrunk. Elfojtott sírás. Évente kétszer fázom meg hozzáállás.

Nemi szervek: szexualitás, libidó, nőiesség, férfiasság, pénz, otthon, munka, bizalom.
Here: az öröm magjai teremnek. Öröm, gondolatok átadása, a magok elvetése. Akkor betegszik meg, ha a tudást nem akarja, vagy stressz miatt nem tudja átadni. Megbomlik a benne lakozó férfi és nő között lévő egészséges harmónia.
Nemi mirigyek: társkapcsolati intimzavarok. Szexuális összeegyeztethetetlenség.
Folyás: az öröm távoltartása.
Hüvely: ismereteket, örömöket, férfit fogad be. Odaadás.
Méh: születés, új dolgok befogadása, kihordása, új élet adása. Biztonság, védelem, világra juttatás megfelelő időben.
Menstruációs görcs: tisztulás, megújulás. Saját szereppel való elégedetlenség. Az odaadás képességének hiánya.
Mell: úgy érzi, bármennyit tesz a szeretteiért, az kevés. Mindenkit táplál, kivéve saját magát. Táplálás, kebelre szorítás, gondoskodás. Mellőzöttség.
Pénisz: hatalom. Elodázom vagy hamar megszabadulok biz. történésektől?
Petefészek: életöröm megcsappanása
Petevezeték: az út, amelyen át eljut az öröm. Gátakat, gátlásokat éleszt.
Prosztata: a férfiúi mivoltával kapcsolatos feloldatlan, tisztázatlan konfliktus. Váladéka a sperma.
Impotencia: kicsinek, kevésnek érzi magát. Teljesítménydrukk.
Terméketlenség: szabadságom feláldozása, felelősségvállalástól való félelem. Alkotás öröme.

Nyak: túlzott nyakasságból eredő fokozott keménység. Elvekhez való ragaszkodás. Szorongás. Engedni valamiből.

Nyálkahártya: simulékonnyá, síkossá tétel.

Orbánc: tűzzel, tüzességgel, gyorsasággal függ össze. Indulatok helytelen kezelése.

Orr: beleüti az orrát valamibe, valakibe. Büszkeség, szexualitás. Pénz, otthon, munka, bizalom, túlélés. Érzem, átérzem-e?

Övsömör: vírusos eredetű fertőző betegség. Szuverenitásba való beavatkozás. Ez az erőszakosnak megélt inger türelmetlenségre, fokozott válaszreakcióra készteti.

Pajzsmirigy: elfojtott indulatok következménye. Harag. Gyakran fojtogató érzést tapasztalnak. Nemi bizonytalanság.

Paranoia: az embernek mindig kell fordulnia valami felé, így nyer energiát önmaga számára. Kifelé fordul, a külvilágot lesi, figyeli, mert amit benn talált, az megbotránkoztatta és megrémítette.

Polip: indokokat találunk, melyeknek behódolunk.

Porc: rugalmasság, hajlíthatóság, merevség

Púp: olyan problémát vesz magára, ami nem az övé.

Reuma: elveszíti rugalmasságát. A változásokat nem szereti. Merev gondolatok. Túlzásba vitt életmód, katonás belső tartás, önfeláldozásra való hajlam.
Chr. Poliartritisz: a betegre jellemző az altruizmus, türelmesség, szerénység.

Sárgaság: színtelennek, sivárnak érzi életét. Az epeváladék nem tud természetes módon ürülni, tehát a haragtól sem megbocsátással szabadul meg, hanem valahová félreteszi.

Sérv: valamely szerv vagy szervrészlet kinyomulása egy rendellenes nyíláson. Többet tesz, mint amennyit elbír. Megerőlteti magát.

Száj: felesleges dolgokon rágódott. Befogadóképesség, kommunikáció. Továbbadni vagy nem adni tovább az információt. Az éltető eszmék és táplálék elfogadása. Benntart vagy kimond?
Szájpenész: megetették valamivel, amit nem érdemelt meg.
Nyelv: Önkifejezés. Csípős a nyelve vagy felvágták. Beszélünk össze-vissza anélkül, hogy mondanánk valamit.
Fogak: aprítás, rágás, előkészítés. Rágás nélkül lenyelni valamit. Elrágódunk valamin. Olyasmit nyelünk le, amit nem szerettünk volna. Foggal, körömmel ragaszkodás. Agresszió. Elengedés, megtartás.
Rágás: frusztráció, önemésztés, szorongás.
Foggyökerek: alapok.
Íny: az eredendő bizalom hiánya.

Szárazság: kiszáradás, kiégés.

Szédülés: a bizonytalansággal, a célok, vágyak fel nem vállalásával van összefüggésben. Minden körülöttem forog? Mit nem hallok meg?

Szem: szembe nézni, nem néznek rá jó szemmel. Egyoldalú látásmód. Milyen a szemléletünk? Mi szúrja? Mit/kit siratott el? Hullat-e könnyeket vagy megjátssza a keménységet? Mit lát, mit akar látni, és mit nem szeretne látni. Merje látni a dolgokat úgy, ahogyan azok vannak. Előítéletes. Belátás, átlátás. Valaminek az észre nem vétele, kontroll,
Rövidlátás: messzire nem lát, csak közelre, a közvetlen környezetére lát rá. Befelé fordul. Elfordul a jövőtől. Fél észrevenni az új érzelmi lehetőségeket.
Távollátás: elmenekül a jelenből és helyette a jövőben igyekszik élni.
Szürkehályog: falat épít önmaga elé (hályog). Színtelennek, szürkének érzi a napjait.
Szemszárazság: erővel visszatartja érzéseit. Érzelmeink átgondolása, átlátása.
Könnyezés: a tűz hiányzik, az új dolgok felé fordulás.
Befelé álló szemek: szűklátókörűségre való hajlam. Merevvé, behatárolttá válik.
Szétálló: mindenkire odafigyel, csak arra nem, ami az orra előtt van. Külön választja az anyagot az érzelemtől. A külvilágtól várja a segítséget, az örömet, a boldogságot.
Táskás: megfáradt ember.
Árpa: ami szúrta a szemét, az beágyazódott, tartósan megmaradt.
Kötőhártyagyulladás: harag és csalódottság az életben látottak miatt.
Szürkületi vakság: nyitott szemmel járjak, más megvilágításban nézzem a dolgokat.

Szív: megbomlott az a harmónia, ami a szeretet adásából és elfogadásából adódik. Önzően rajonghat. Várja mások figyelmét, de azt mondja: nem érdemlem meg. A szeretet képessége, emóciók. Szeretet elfogadása, kapása, megbocsátás, bocsánatkérés.
Ritmuszavar: hol szeret, hol nem. Hol kinyilvánítja, hol nem. Hol elfogadja, hol nem. Hol ad, hol nem.
Infarktus: görcsösen fél attól, hogy adjon vagy kapjon szeretetet. Majd megszakad a szíve. Majd kiugrik a helyéből. 
Szívbillentyű zavarok: szelektál, megválogatja kit szeressen. Bizonytalan ebben azért. Billentyűk: a vér áramlását szabályozzák. Összehúzódás, elernyedés. Megmutassam vagy ne mutassam?

Szűkületek: bezártság, szorongatottság érzete, rugalmatlanság.

Testszag: rossz szagot teremt, hogy ezzel távol tartson magától. Félelmet takar.

Torok: egoizmus, kimondás vagy csendben levés. Túl sok vagy túl kevés beszéd. Torkig vagyok valamivel.

Tüdő: kommunikáció, szabadság
Légzés: a szomorúság csökkenti a légzés mélységét, az öröm emeli, a szorongónak felületes.

Üreg: ahol elbújtatunk valamit, biztonságot, védelmet nyújt.

Vállak: élet terheinek hordozása.

Végtagok: mozgékonyság, hajlékonyság, aktivitás.
Kar: amit /akit magához ölel, átkarol vagy elenged. Képes-e az elengedésre.
Könyök: könyökölnie kell mindenért. Félrelökdös másokat és ez konfliktust okoz benne.
Kéz: elfogadjuk-e a felénk nyújtott segítő kezet? Elérés, megfogás. Tart és kezel. Megmarkol és szorít. Megragad és elenged. Simogat és odaüt.
Láb: meglépett és meg nem lépett dolgok, stabilitás. Mozgás szabadsága vagy korlátozottsága vagy túlreagálása. Felbomlik a haladás harmóniája. Elhamarkodott, megalapozatlan lépések. Elmenni, ott maradni.
Talp: megmutatja, hogyan állja meg a helyét a fizikai és érzelmi világában. A megtett lépéseit rossznak érzi.
Térd: térdre akarják kényszeríteni, de talpon akar maradni, vagy térdre ereszkedik, és nem nagyon akar felkelni. Merevség, ragaszkodás. Nehezen tud segítséget kérni. Megalázkodik. Tisztelet. Kerüli a változást.
Boka: mozgékonyság, az irányváltoztatás képessége.
Ficam: ragaszkodás a megszokott útirányhoz.

Vér: felborult az információk szabad cseréje. Az élethez szükséges éltető erőket szállítja. Életerő, vitalitás. Oxigén, tápanyagok, hatóanyagok szállítása, bomlástermékek eltávolítása, közreműködik a védekezésben, részt vesz a szervezet hőszabályozásában
Vérzés: annyira tele van információval, hogy a szabadulást választja és vérezni fog. Konfliktusoktól szabadulás. 
Véraláfutás: a megtörtént események átszínezése. Kitörés.
Vérzékenység: elveszítette azon képességét, de inkább elfelejtette, amivel falat, védelmet építsen maga köré. Nem épít már falakat, mert már vannak rossz tapasztalatai: amit felépített, elkezdett uralkodni rajta és többé nem volt képes kivonni magát a hatása alól.
Vérnyomás: az erekben áramló vérnek az ér falára gyakorolt oldalnyomása.
Magas vérnyomás: a teljesítéshez szükséges biz. nyomás. A beszűkült erek miatt alakul ki. Túlfokozott dinamika. Elfojtott agresszió, düh. Fegyelmezett érzelmek.
Alacsony vérnyomás: konfliktusokkal nem néz szembe. Elégtelen dinamika és aktivitás. Helyzetek kerülése.
Pulzus: a kilökött vér az artériák rugalmas falán hullámokban tovaterjed és az érfalak lüktetését váltja ki.
Vérrög: rögös út, akadályokba ütközés.

Vese: kiválasztás, megértés. Szétválasztja a hasznosakat az ártalmasoktól. Nem tudja eldönteni, mire/ kire is van szüksége, és mire/ kire nincs. Irigy, féltékeny, kapzsi, párkapcsolati problémák.

Vizeletcsepegés: igyekszik szabadulni a feszültségektől, kötelékektől. Túlzott követelmények, belső feszültség

Vizenyő: kialszik a belső tűz az adott területen. Túlsúlyba kerül a víz, pang, hogy kimossa a felgyülemlett gátló tényezőket. Kit vagy mit nem tudok elengedni?

Zsírosodás: igyekszünk kicsúszni valami elöl.

Bal oldal: nő, gyengédség.
Jobb oldal: férfi, keménység.
Elöl: érzelmek, jövő.
Középen: jelen
Hátul: akaratosság, múlt.
Fent: hit
Középen: híd
Lent: anyagi világ
Zárt testtartás: félelmek, szorongás, befelé fordulás
Nyitott testtartás: információk elfogadása, befogadása 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2023 | Counter: 5667 / 156009 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: Betegség mint szimbólum - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: