Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
Zapper készülékről

ZAPPER működése:

Sok súlyos krónikus betegség, különböző parazitikus terhelésekkel függ össze. Az élősködők több, ismert fejlődési szakaszon mennek keresztül. A tojásból mirazidok, stb. fejlődnek ki, míg végül kialakul a fejlett parazita. Más fajtáknál lárva állapotról beszélhetünk. A testet igen erősen terhelő élősködőket azért nem ismerték fel a korábbi klinikai tesztek során, mivel ezeknél nyilvánvalóan más biológiai mechanizmusról van szó. Korábbi biológiai oktatás szerint ezek emberi sejteken kívül találhatók, főként egyéb bacilusgazdákban, úgymint: állatok, rovarok, csigák… stb. szervezetében. A laboratóriumi vizsgálatok - lehetőségeiknek megfelelően - csak a masszív esetekre koncentráltak. Azokra az esetekre, amelyeket súlyos tünetek is kísértek, mint a hányás, láz, vérszegénység… és ezeknél élősködőket is találtak a székletben. Ma már bizonyított tény hogy az élősködők mérge olyan allergizáló anyagokat tartalmaz, amelyek különböző idegen fehérjékből és savakból állnak, tehát szervezetünk állandó harcban áll ezekkel az anyagokkal. Nem minden kórokozó végzetes, ám azzá válhat, mivel betegségeket okozó folyamatokat indít be, vagy tart fenn.
Minden szervezet, egy adott sávszélességű- és magasságú sajátfrekvenciát bocsát ki. Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb a sajátfrekvenciája, amelyen rezgéseket sugároz. További felfedezés volt, hogy a mikroorganizmusok elektromos áramot nem vezetnek sajátfrekvencián, ezért ha azokat a sajátfrekvenciájuk középértékével támadjuk, kibillennek egyensúlyukból. A ZAPPER készülék pozitív töltésű áramot bocsát ki, ez tovább gyengíti a negatív töltésű élősködőket az elektromágneses állapotukban. Az áram általános csillapító, illetve gyengítő hatást fejt ki minden idegen organizmusra úgy, hogy az immunrendszer ezeket a betolakodókat már le tudja győzni. Az áram mindig a test-, illetve szerveink felületen folyik, itt fejti ki elsődleges hatását. 

 

 Dr. Hulda R. Clark biológus, bioenergetikai vizsgálatok során bizonyította, hogy minden létformának és szerves anyagnak - meghatározott sávszélességű - frekvenciája van, azaz:

Minden szervezet egy adott sávszélességű és magasságú saját-frekvenciát bocsát ki.

Ezen felismerés hatására készült el az első bio-frekvencia generátor, melynek modern, házi használatra is alkalmas változatával ismertetjük önt meg. E készülék mérete, használhatósága mára már bevonult a mindennapi életünkbe. Egy adott frekvencia, meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílt vírusok, baktériumok, gombák, és más élősködők, paraziták elektromos kezelésére is oly módon, hogy testünket nem károsítja! Egy ilyen kezelés után, a megcélzott kórokozók jelenléte már nem mérhető. A legyengült szervezet immunrendszere képtelen legyőzni az élősködőket, a ZAPPER biorezonancia készülék használatával azonban megtisztíthatóvá válik.


Használata mellett ajánljuk, hogy fogyasszon személyre szabott  készítményt mely a méregtelenítésben segít, és ásványi anyagokat. Erre legalkalmasabbak az energy készítmények gyógycseppjei és a Basico por formában vagy a Fyto Mineral folyékony formában.  Az ezekkel folytatott kúra tökéletesen kiegészítheti az egyéb orvosi intézkedéseket.
A berendezésről:

A ZAPPER készülék, a szokványos színuszhullám helyett - 30 kHz-es tartományban - négyszög-pozitív hullámformát alkalmaz. Ez a négyszög hullám olyan áramfajta, amelynél az akkumulátorhoz hasonlóan, a pozitív feszültség nullára zuhan. Ellentétben a hálózati feszültségtől, ahol a színuszhullám pozitívról negatívra változik.

 

 

 

 

                                 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2019 | Counter: 10793 / 10222 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: Zapper készülékről - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: