Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
Számmisztika

Székelyhidi Ágnes tanítása alapján

A számmisztika feladata, hogy az egyén jellemrajzán keresztül segítsen tudatosítani és a felszínre hozni az illető egyéniségében rejlő értékeket. A számmisztika nem tartozik az úgynevezett egzakt tudományok közé, mint pld. a matematika, a fizika vagy a kémia, ahol a jelenségek kísérletekkel bizonyíthatók és megismételhetők. Ilyesmit nem várhatunk el a számmisztikától.

A számmisztika a számokat mint szimbólumokat használja, hogy segítségükkel leírjon személyiségjegyeket: belső-rejtett tulajdonságokat, illetve külső-látható jellemvonásokat.
A számmisztika és az asztrológia testvértudománynak tekinthető, mert egyidejűleg és párhuzamosan fejlődtek ki a kozmológiából. A számisztika az égitestek rezgéseit, pszichológiai és egyéb hatásait bizonyos számokkal azonosította több ezer éves megfigyelések alapján.

Ezek után már nem volt szükség hosszú, évekig tartó asztronómiai és asztrológiai tanulmányokra ahhoz, hogy kiszámíthassák az égitestek hatásait az ember életére és sorsára.

Így végül a számmisztika elszakadt az asztrológiától és önálló szakterületté vált.
A számmisztikai számításhoz két adat szükséges, a nevünk és a születési dátumunk.

A kapott jellemrajz az önismeretben erősíthet bennünket, életfeladataink felvázolásával segít hogy ne térjünk le a számunkra kijelölt útról, s így betölthessük földi missziónkat. Párkapcsolatainkban is segíthet, nem csak a másik megismerése és elfogadása által, hanem rávilágítva a párkapcsolat problémáira, kezelésére.

 

Babits Mihály verséből idézve:

„Nem hiszek az Elrendelésben,
mert van szívemben akarat,
s tán ha kezem másképp legyintem,
a világ másfelé halad.


Természetesen mindehhez nem kis bátorság és jó helyzetfelismerő képesség is szükséges.

Az egész világ egy torz tükör, amely vagy szebbnek mutat, mert az érdeke úgy kívánja, vagy kíméletlenül kritizál, mert hiányzik belőle a szeretet.

Objektív képet szeretnénk kapni magunkról vagy másról ?

Eljött az idő hogy egyénre szabott számmisztikai elemzést készítessünk ! 

                                                 Egyénre szabott elemzés 5.000.- Ft
  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2019 | Counter: 10762 / 10204 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: Számmisztika - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: