Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
SPA Méregtelenítő és egészség karbantartó készülék

SPA Méregtelenítő Készülék nagyon sok embernek segített már.

Sokszor hiába szedi a vitaminokat, a méregdrága étrend-kiegészítőket, ha azok helyhiány miatt nem tudnak beépülni a sejtekbe.

Csináljon nekik helyet először! A méregtelenítés a javulás előfeltétele.

A SPA MÉREGTELENÍTŐ működése: Sok más méregtelenítő eljáráshoz hasonlóan ez a készülék is a víz, mint gyógyító közeg erejét használja fel. Ez a berendezés leginkább egy lábfürdőhöz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a vízzel telt edénybe egy ionizátor kerül, ami alacsony áramerősségű áramot termel.

Az egyenáram hatására elektrolízis kezdődik, és a salakanyagok talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak szervezetünkből. Ez egy kellemes, kissé bizsergő érzést nyújtó folyamat. A kezelés kezdetén tiszta, átlátszó a víz, majd az elektrolízis hatására megdöbbentő folyamat veszi kezdetét.

A víz először világossárgává válik, majd annak függvényében, hogy a kezelt páciens szervezete mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnára, majdnem feketére is változhat. A kezelés végére a víz iszapszerű, pici szemcséket is tartalmazhat, sőt akár kellemetlen szaga is lehet. A kúraszerű kezelések folyamán a víz egyre világosabb lesz, ez mutatja salakanyag terheltség csökkenését.

A detoxikálás nyomán nemcsak a káros testidegen anyagok szintje csökken, hanem a vérzsírok, a húgysav és a kórosan magas vércukorértékek mérséklődését is megfigyelték.

Természetesen ez a kezelés önmagában nem elég sem diagnosztika felállítására, sem betegség gyógyítására, csak segíti a szervezetet visszanyerni optimális egyensúlyát, bio-energia mezőjét és stimulálja a szervezet, ezzel erősítve az önméregtelenítő, öngyógyítási funkcióját.

A test szervei természetes módon jobban működnek, ha elektromágneses mezője fel van töltve. Az ionenergiával töltött lábfürdő segíteni fog, hogy ismét fiatalosnak, energikusnak érezze magát.

A kezelés jótékony hatásai:

 1. Javuló izületi mozgás és izületi gyulladásból származó izületi fájdalmak csillapodása, jelentős csökkenése, hiszen távoznak a krónikus gyulladásokat fenntartó káros anyagok, javul az izmok, izületek vérkeringése.
 2. Csökken az alvászavar, mérséklődik a stressz okozta fáradság, jelentősen javul a közérzet, a szervezet energiával töltődik fel, hiszen eltávozik a méreg.
 3. Javul a vér viszkozitása, azaz a vörösvértestek nem állnak össze kisebb-nagyobb csomókba, javul a mikrocirkuláció, csökken az agyi véráramlások esélye.
 4. Hasonló okok miatt gyakran javulnak az allergiás tünetek is. Krónikus vese- és májproblémákban szenvedő betegek esetén a kezelés támogatja ezeknek méregtelenítésben fontos szerepet játszó szervek működését.
 • Csökkenti az izületek merevségét,
 • Csökkenti az izomgörcsöket,
 • Serkenti a vérkeringést,
 • Enyhíti a fájdalmat,
 • Segíti a lágyrész sérülések gyógyulását,
 • Növeli a bőr rugalmasságát,
 • Segít a gyulladások, ödéma és izzadás kezelésében. 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2019 | Counter: 10831 / 10250 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: SPA Méregtelenítő és egészség karbantartó készülék - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: