Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
Káros sugárzások bemérése

Földünkön évezredek óta jelen van több sugárzásháló, amely mindig is befolyásolta az élő szervezeteket és így az embert is.

Vannak rendszerek amelyek szabályosak, mint például a Hartmann zónák hálója, és vannak amelyek szabálytalanul futnak a föld alatt,  illetve  lakásainkban, szobáink alatt.
Ezen energiák ismeretének hiánya, bizony komoly egészségi gondokat idéznek elő az élő szervezetekben. Amennyiben valakinek az ágya káros földsugárzás fölé kerül, úgy fokozódó egészségügyi gondok lépnek majd fel.
Ezért nagyon fontos, hogy tudomásunk legyen erről a jelenségről, mert ha van ismeretünk, már feltudjuk ismerni és ki tudjuk kerülni. A jelenség ismeretének hiánya nem mentesít a következmények alól.

 Bemérés költsége: 5000.- Ft helyiségenként, plusz kiszállási díj km-től függően.

Hartmann zónák:

2 x 2 m-es szabályos négyzethálós elrendezésű rendszer. Behálózza az egész földet. Sávok szélessége 30 cm. Amennyiben fekhelyünk ilyen ingersáv fölé kerül (aminek igen nagy a valószínűsége) , eleinte nyugtalan alvást tapasztalunk, kimerülten ébredünk, majd gyulladások jelentkeznek szervezetünkben és ezen gyulladások kezelést követően újra és újra visszatérnek. A gyulladások hátterében szinte mindig ez a jelenség van, ami a betegségeket krónikussá teszi. Mindaddig amíg ágyunk helyét meg nem változtatjuk, lehetetlen a krónikus gyulladásos betegségektől (pld. petefészek, prosztata,hasnyálmirigy, vállizület, kötőhárgya, arcüreg,sokízület, epehólyag, hólyag, vese, bélgyulladás) megszabadulni.
Legfontosabb természetesen a fekhely, de jelentősége van a huzamosan egy helyen végzett foglalatosságok kijelölésének is. Vannak növényi magvak, amelyek ezekben a Hartman sávokban ki sem csiráznak, egyes fák kipusztulnak. Az állatok is nagyon érzékenyek rá. ( papagáj 1-2 hét után elpusztul)
Hartmann zóna metszéspontok fölé került testrész intenzívebb negatív energiáknak van kitéve. Amennyiben a fej kerül éjszakánként ilyen csomópont fölé, heves fejfájások, akár epilepszia is kialakulhat.Szívtájékon áthaladó csomópont esetében szívinfarktus, pajzsmirigy és légúti betetségek jelentkezhetnek.
 

Vízerek:

Hosszanti vízérben való fekvés kezdetben állandó fáradtságot érez, szürke lesz a színe, majd sokízület gyulladást, PCP-t kap, szklerózis multiplex alakul ki és a leukémia is igen gyakori. A három betegség közül éppen az, amelyre hajlama van az illetőnek.
Amennyiben valakinek éjszakánként csak a feje kerül vízér földsugárzása felé, úgy az illetőnek a következő betegségek alakulhatnak ki: szürke hályog, zöld hályog, hallássérülés, fogínysorvadás, Parkinson kór, hajhullás.
Ha a mellkas kerül vízér fölé: vállízület-gyulladás, asztma.
Hasi érintettség  esetén: bélvérzés, bélgyulladás, cukorbetegség, mióma, ciszták, prosztata túltengés, csípőízületi-gyulladás, isisász ideggyulladás.
Láb alatt elhúzódó vízér érszűkületet okoz.
Kritikus hely ahol két vízér találkozik és éjszakánként valakinek a feje kerül oda, ott depresszió és öngyilkosság következik be. A daganatos megbetegedések hátterében minden esetben vízér és Hartman zóna csomópontot találtam a beteg szerv éjszakai nyugvóhelye alatt.

Curry sugárzás:

Hartmann hálóval 45 fokos szöget zár be, sávszerkezete hasonló, csak rácstávolsága 3,5 x 3,5 m        lefedi az egész földet. Irányai: ÉK-DNY, ÉNY-DK. Negatív: poláris mezőzóna hatása energiaszívó, lemeríti a szervezetet, csökkenti az aurát. Pozitiv: polaritás mezőzóna hatása: Az ilyen zónában lévők könyebben, jobban tanulnak, bonyolultabb feladatokat könnyebben megoldanak, növeli az aurát. / semleges helyeken a negatív mezőzónák pozitívvá változnak./

Érctellér :  

A föld mélységeiben lévő különböző ércek, telérek felett kialakuló sugárzás, kb. 1,5 m átmérőjű körben hat.A sugárzás az érctellér közepén a legerősebb.                                                                        

Geológiai törésvonal előforduló radioaktív gammasugárzással:

Geológiailag  függő sugárzás, azaz a vetődések mentén keletkezhet és megszünhet. Intenzitása térben és időben változhat a geológiai törésvonal vonulási iránya és a vonal alakja változatos, kiszámíthatatlan. Egyik legkeményebb természetes földsugárzás rövid idő alatt egészségügyi problémákat tud okozni, „roncsol”, ahol csak éri a szervezetet. A sugárzás a középpontjában a legerősebb, szélek felé  gyengül.

Falsugárzás:

A sugárzás mértéke a fal/beton,tégla,vályog/ vastagságától is függ. kb. fél méter távolságig érzékelhető a fal síkjától. A mesterséges építőanyagba, természetes sugárzóanyag kerül, amely falsugárzás egészégkárosító hatást fejt ki.

Szent György és Ley vonalak :

A Szent György vonalat két oldalról szimmetrikusan körülvevő interferencia vonalak közé tartozik a LEY vonal, ami az adott Szent György sáv struktúrájához tartozó legerősebb yin jellegű kísérő vonal.
Ezen struktúrák sávjainak találkozási pontjai, de maguk a sávok is rendkívül fontosak voltak az ember számára a történelem folyamán- kultúrköröktől függetlenül. Itt az energiakoncentráció óriási! A régiek tudták is hogy ezeket  kultikus célokra  kell fenntartani. A Föld  idegáramairól beszéltek esetükben, és ezen vonalak mentén, a kereszteződéseik közelében voltak és vannak ma is azok az akupunkturális pontok, amelyek hatalmas energia-potenciáljukon túlmenően, spirituális jelleggel is bírnak. Az ilyen helyen történő dolgok az egész Földre, mint élő szervezetre kihatással vannak. Ezekben a kereszteződésekben olyan erős töltő, energetizáló tér van, ami néhány perces ott tartózkodás alatt is képes egy legyengült aurát regenerálni. A gyógyhelyek, búcsújáró helyek mindegyike erős Szent György vagy LEY vonalak, kereszteződések közelében találhatóak!
Itt meg kell jegyezzem hogy a saját lakóházam kiválasztása is ilyen pozitív erőterű ingatlanon került megépítésre. Miután anyagát tekintve gerenda, minden szempontból Bio épületről van szó. Ajánlom a www.pezowood.hu honlapot megtekintésre.

  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2023 | Counter: 45213 / 134356 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: Káros sugárzások bemérése - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: